Συνεχης ενημερωση
Σας γνωστοποιούμε ότι στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία» (η «Εταιρεία»), η οποία συνήλθε στις 30.6.2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00 στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας αρ.40) παρέστησαν τρεις (3) μέτοχοι δικαιούχοι 12.291.721 επί συνόλου 15.300.000 κοινών μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών, ήτοι υπήρξε αυξημένη απαρτία 80,34%. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν έχουν ως ακολούθως:
1. Εγκρίθηκαν με ψήφους 12.291.721 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,34% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας οι αναμορφωμένες (αναδιατυπωμένες) οικονομικές καταστάσεις 1/1 ? 31/12/2012, ως προς τα κονδύλια που έχουν αναμορφωθεί και περιλαμβάνονται στην ετήσια οικονομική Έκθεση του έτους 2013.
2. Εγκρίθηκαν με ψήφους 12.291.721 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,34% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας χωρίς τροποποιήσεις τα Συνοπτικά Οικονομικά Στοιχεία και Πληροφορίες (Ισολογισμός) και οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις ατομικές & ενοποιημένες της εταιρικής χρήσης 1/1/- 31/12/2013, η Έκθεση των Ελεγκτών όπως και η Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της κρινόμενης χρήσης.
3. Εγκρίθηκαν με ψήφους 12.291.721 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,34% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας τα ποσά των αμοιβών που χορηγήθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. κατά τη χρήση 2013 και ? με τα ίδια ποσοστά - προ-εγκρίθηκαν τα ποσά των αμοιβών των μελών Δ.Σ. για τη χρήση 2014.
4. Απαλλάχτηκαν με ψήφους 12.291.721 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,34% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ορκωτοί Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 1.1.2013 έως 31.12.2013.
5. Εξελέγη με ψήφους 12.291.721 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,34% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας η ελεγκτική εταιρεία «DELOITTE Χατζηπαύλου Σοφιανός & Καμπάνης Α.Ε.", με έδρα το Μαρούσι, οδός Φραγκοκλησιάς 3α & Γρανικού (ΑΜ ΣΟΕΛ Ε-120) για την διενέργεια του τακτικού κατά τον νόμο, ελέγχου των ετήσιων και ενδιάμεσων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας καθώς και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων αυτής για την χρήση 2014 και εγκρίθηκε η αμοιβή τους.
6. Η Γ.Σ. ενημερώθηκε και ενέκρινε με ψήφους 12.291.721 υπέρ, που αντιστοιχούν στο 100% των παριστάμενων ψήφων και στο 80,34% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας τον ορισμό, με την από 26/7/2013 απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας, του κου Carlo Luigi Mandelli, ως νέο μέλος του Δ.Σ. στην θέση του παραιτηθέντος κου Stefano De Alessandri και τον ορισμό του ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου του Ν. 3693/2008.
-
22:11 Ζελένσκι: "Όποιος εμπλέκεται σε σχέδιο διαφθοράς θα λογοδοτήσει" - Επιχείρηση κατά της διαφθοράς στον ενεργειακό τομέα
-
22:06 Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό της ΕΡΤ και των ΜΜΕ που κατατέθηκε στη Βουλή
-
22:01 Λίβανος: Απελευθερώθηκε ο Χάνιμπαλ Καντάφι ύστερα από 10 χρόνια κράτησης χωρίς δίκη
-
21:56 Hellenic Train: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με δίκυκλο στη Λένορμαν – Εγκατέλειψε το σημείο ο οδηγός
-
21:42 Σε υψηλό 2 εβδομάδων ο χρυσός
-
21:26 Ακροδεξιά έκθεση βιβλίου στην αν. Γερμανία διχάζει
-
21:18 Η Aegean επενδύει στο "Μακεδονία" και στην Θεσσαλονίκη σηκώνοντας 10 αεροσκάφη και έξι νέες συνδέσεις
-
21:12 Μητσοτάκης: Ο Daniel θα στοιχίσει πάνω από €3 δισ. – Υποχρέωσή μας να στεκόμαστε κοντά στους συμπολίτες μας
-
21:09 Β. Κικίλιας από Κάιρο: Ενισχύουμε τη συνεργασία μας σε ναυτιλία, λιμάνια και διεθνείς οργανισμούς
-
21:00 Έρχεται ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
"Buy" για τη Metlen η BofA με τιμή-στόχο τα €63 – Στο 1,036 δισ. ευρώ τα EBITDA του 2025
-
Άλμα κοντά στο 2% για τον χρυσό με φόντο οικονομικές ανησυχίες και επιτόκια
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (90)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (51)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (34)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (24)
-
Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου (23)
-
Μουντρούχα τέχνη (9)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος - και οι χρεοκοπίες του(ς) (7)
-
Τραμπ: Η ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ ανακηρύσσεται "Εβδομάδα Αντικομμουνισμού" (5)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών (5)
-
Δολοφονία Μένη Κουμανταρέα: Ισόβια, εκ νέου, στους δύο κατηγορούμενους, μετά από αναίρεση του Αρείου Πάγου (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ