Συνεχης ενημερωση
Η Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ ανακοινώνει ότι η θυγατρική της εταιρία ΤΙΤΑΝ GLOBAL FINANCE plc (ο Εκδότης) προτίθεται να προβεί στην έκδοση ευρωομολογιών πενταετούς διάρκειας, τις οποίες εγγυάται ανεπιφύλακτα και ανέκκλητα η Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ και οι οποίες αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου. Για το σκοπο αυτό έχουν ορισθεί οι τράπεζες Alpha Bank AE, Eurobank Ergasias S.A., HSBC Bank plc, J.P. Morgan Securities plc, NBG Securities S.A. και Société Générale ως συνδιαχειρίστριες του βιβλίου προσφορών ( joint bookrunners). Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την Έκδοση θα χρησιμοποιηθούν για αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων του Ομίλου.
Η παρούσα ανακοίνωση δεν συνιστά προσφορά χρηματοοικονομικών τίτλων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Απαγορεύεται η προσφορά ή πώληση χρηματοοικονομικών τίτλων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, χωρίς να έχει προηγηθεί η εκεί προβλεπόμενη διαδικασία εγγραφής σύμφωνα με την United States Securities Act του 1933 (the “US Securities Act”) ή απαλλαγή από τη διαδικασία αυτή. Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ δεν έχει καταχωρήσει και δεν προτίθεται να καταχωρήσει τις ομολογίες αυτές σύμφωνα με την US Securities Act . Οι ομολογίες δεν δύνανται να προσφερθούν ούτε να διατεθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ή σε άλλη δικαιοδοσία όπου η εν λόγω προσφορά υπόκειται σε περιορισμούς ή απαγορεύεται. Αντίγραφα αυτής της ανακοίνωσης δεν διατίθενται και ούτε πρέπει να διατίθενται ή να αποστέλλονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής .
-
00:05 Συμβάσεις έργου ή εξαρτημένη εργασία; Ασφαλιστικές υποχρεώσεις, τηλεργασία και πρακτικές συνέπειες για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα
-
00:05 Κρατικός Προϋπολογισμός 2026: Οι επιδόσεις, οι προκλήσεις και η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας
-
00:05 EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
00:04 Τα στοιχεία ενός ισχυρού λογότυπου
-
00:04 Το ΕΚΠΑ ως πρότυπο συμπερίληψης και ακαδημαϊκής Αριστείας
-
00:04 Η ευρωπαϊκή ακροδεξιά έπαθε "πρόεδρο Εδεσσαϊκού"!
-
00:03 Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
00:02 Να μην πετάμε τη σκούφια μας...
-
00:01 Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα;
-
17/12 Σουδάν: Οκτώ νεκροί εξαιτίας επιδρομής drone σε χωριό του Νότιου Κορντοφάν
-
Η τρελή απόφαση του Τραμπ που τρόμαξε τις ΗΠΑ αλλά μπορεί να πετύχει
-
Όταν η αξία αρχίζει να γράφεται στο ταμπλό
-
Η Γαλλία "αντιτίθεται σθεναρά" σε οποιαδήποτε κίνηση της ΕΕ για την επιβολή συμφωνίας με τη Mercosur
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG
-
Δημοσκόπηση MRB: Στο 29,2% η ΝΔ - Τι ποσοστά θα συγκέντρωναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Επιλύθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο τεχνικός σύμβουλος του ΟΠΕΚΕΠΕ - Κανονικά οι πληρωμές
-
Γιατί το ράλι του χρυσού ήρθε για να μείνει
-
Οι 5 Έλληνες ευρωβουλευτές που καταψήφισαν το ιστορικό μπλόκο στο ρωσικό αέριο – Σε ποια ελληνικά κόμματα ανήκουν
-
Tass: Ο Όρμπαν απαρνείται την αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας της ΕΕ με αιχμή τα ρωσικά assets
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα
-
Σκισμένα καλτσόν, καλτσοδέτες και φραπές σκέτος (170)
-
Μύθος ότι το ρωσικό αέριο είναι πολύ φθηνότερο του LNG (57)
-
Ισχυρισμοί Πούτιν για "υστερία και ψέματα" των Ευρωπαίων στις ανησυχίες τους για "μεγάλο πόλεμο" (35)
-
Politico: Το πρόβλημα της ΕΕ δεν είναι το Βέλγιο, αλλά ο Τραμπ (23)
-
Βρετανία: 26 συμμαθητές του Φάρατζ καταγγέλλουν ότι στην εφηβεία του ήταν ανοικτά "φασίστας, ρατσιστής και αντισημίτης" (14)
-
Το ντέρμπι Ανδρουλάκη με Τσίπρα (14)
-
Η τελική ρύθμιση για τους δανειολήπτες του ελβετικού φράγκου (13)
-
Bloomberg: Ο Ερντογάν ζητά από τον Πούτιν να πάρει πίσω τους S-400 για να ξεμπλοκάρει την αγορά των F-35 (11)
-
Νίκος Παππάς: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου - Εκτός Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ (9)
-
Τραμπ: "Ξένη τρομοκρατική οργάνωση" η Βενεζουέλα - Ανακοίνωσε τον πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ