Συνεχης ενημερωση
Στις 17 Ιουνίου 2014 συνήλθε στα γραφεία της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε., στη Ν. Κηφισιά η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, η οποία αποφάσισε τα παρακάτω:
1. Ενέκρινε την αναμόρφωση των οικονομικών καταστάσεων κονδυλίων χρήσης 2012 λόγω εφαρμογής του τροποποιημένου ΔΛΠ 19 «Παροχές σε εργαζόμενους».
2. Ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2013.
3. Ενέκρινε τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2013.
4. Ενέκρινε την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Οικονομικές Καταστάσεις και την εν γένει διαχείριση της εταιρείας για την χρήση 2013.
5. Ενέκρινε την διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσεως 2013, και ειδικότερα ενέκρινε την μη διανομή μερίσματος προς τους μετόχους της Εταιρείας από τα κέρδη της κλειόμενης χρήσεως 2013 (01.01.2013-31.12.2013). Ενέκρινε επίσης την καταβολή αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου από κέρδη προηγούμενων χρήσεων.
6. Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προσφερόμενες από αυτούς υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της 31ης Εταιρικής Χρήσης (1.1.2013-31.12.2013) και καθόρισε ανώτατα όρια αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2014.
7. Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω μέλη:
Αvαστάσιoς Πoλίτης του Αδάμ
Γεώργιoς Κόλλιας του Χαραλάμπους
Γεώργιος Κόβας του Ευστρατίου
Νατάσα Κόβα του Γεωργίου
Αλεξάνδρα Πολίτη του Αναστασίου
Αλέξανδρος Κυπαρίσσης του Ιωάννη
Χαράλαμπος Χατζηδάκις του Ιωάννη
Μάλαμας Στέφανος του Σπυρίδωνα
Aγγελος Τσιχριντζής του Κωνσταντίνου,
Όρισε ως ανεξάρτητα μέλη τους κ.κ. Μάλαμα Στέφανο και Aγγελο Τσιχριντζή.
8. Ενέκρινε την εκλογή Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008, με μέλη:
Μάλαμας Στέφανος, Πρόεδρος
Aγγελος Τσιχριντζής, Μέλος
Γεώργιος Κόβας, Μέλος
9. Εξέλεξε την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών Grant Thornton για τον τακτικό και φορολογικό έλεγχο της χρήσεως 2014 και καθόρισε την αμοιβή τους.
10. Ενέκρινε την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση του συνολικού αριθμού των μετοχών, λόγω ακύρωσης όλων ιδίων μετοχών της Εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920, και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας. Έτσι μετά τη μείωση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα ανέρχεται σε ευρώ τέσσερα εκατομμύρια επτακόσιες εβδομήντα επτά χιλιάδες τριακόσια τριάντα ευρώ και δεκατέσσερα λεπτά (4.777.330,14 ευρώ), διηρημένο σε δεκατέσσερα εκατομμύρια πενήντα χιλιάδες εννιακόσιες εβδομήντα (14.050.971) ονομαστικές κοινές με ψήφο μετοχές ονομαστικής αξίας τριάντα τεσσάρων λεπτών (0,34) ευρώ της κάθε μίας.
Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν συνολικά 16 μέτοχοι, που είναι κύριοι συνολικά 11.724.497 μετοχών της εταιρείας επί συνόλου 15.146.404 κοινών ονομαστικών μετοχών αυτής, δηλαδή παρέστησαν μέτοχοι που είναι κύριοι του 77,41% του συνόλου των μετοχών της και όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν με πλειοψηφία 100% των παρισταμένων, πλην του θέματος 10 που εγκρίθηκε με πλειοψηφία 98,59% των παρισταμένων ψήφων.
-
21:09 Ήπια κέρδη ο χρυσός με φόντο τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ
-
21:04 Υπερψηφίστηκε με 159 "υπέρ" έναντι 136 "κατά" ο Προϋπολογισμός του 2026
-
21:03 Ο Μερτς χαιρέτισε την πρόταση της Κομισιόν για παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης και μετά το 2035
-
21:00 Η αυτοκινητοβιομηχανία "καίγεται" για μέτρα στήριξης
-
21:00 Νομοθετική ρύθμιση για τα δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο - Σταθερό επιτόκιο και προνομιακή ισοτιμία
-
20:55 Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 57, Θεσσαλονίκη-Αθήνα, στην περιοχή του Δομοκού λόγω τεχνικού προβλήματος
-
20:37 Ιταλικά ΜΜΕ: Από τον Ιανουάριο οι τουρίστες θα πληρώνουν 2 ευρώ για να θαυμάζουν τη "Φοντάνα Ντι Τρέβι" - Τι απαντά ο δήμος
-
20:26 Ταϊλάνδη: Η Καμπότζη ως "επιτιθέμενη" πρέπει να ανακοινώσει πρώτη την κατάπαυση του πυρός
-
20:20 Allwyn-ΟΠΑΠ: Αφαιρούνται οι προνομιούχες μετοχές από το deal
-
20:10 Ο Όμιλος ΕΤΕπ διπλασιάζει τη χρηματοδότηση για προσιτή στέγαση - 6 δισ. ευρώ έως το 2026
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (92)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (59)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (16)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (15)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (10)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (10)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ