Συνεχης ενημερωση
Λουξεμβούργο, 2 Ιουνίου 2014 - Η INTRASOFT International ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη φάση του έργου σχεδιασμού και υλοποίησης συστήματος για την ενοποιημένη διαχείριση των προωθητικών ενεργειών μέσω της πλατφόρμας ORACLE SIEBEL CRM για τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς. Το έργο αυτό είναι σημαντικό για την INTRASOFT International, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την πολυετή εμπειρία και ισχυρή τεχνογνωσία της στον χώρο των ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων Πελατοκεντρικής Διαχείρισης.
Με τη χρήση αυτού του ολοκληρωμένου επιχειρησιακού εργαλείου, η Tράπεζα εξασφαλίζει τη βελτιστοποίηση της καθημερινής λειτουργίας της διεύθυνσης Customer Intelligence & Experience, υλοποιώντας με ολοκληρωμένο τρόπο όλες τις προωθητικές ενέργειές της, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για την επιλογή, ανάλυση και στόχευση των τραπεζικών πελατών, ενώ παράλληλα αυτοματοποιεί τις διαδικασίες εκτέλεσης των προωθητικών ενεργειών μέσω των καταστημάτων, της αποστολής email και της συμβατικής αλληλογραφίας.
Συγκεκριμένα, το έργο αυτό καλύπτει όλον τον κύκλο ζωής των προωθητικών ενεργειών. Με τη βοήθεια της λύσης αυτής πραγματοποιείται o οικονομικός προγραμματισμός των ενεργειών, η επιλογή και στόχευση των τραπεζικών πελατών, η αυτοματοποιημένη επικοινωνία των πελατών με τα διαθέσιμα κανάλια (e-mail, συμβατική αλληλογραφία και καταστήματα) και η καταγραφή των αποκρίσεών τους. Επιπρόσθετα, επιτυγχάνεται η παρακολούθηση της απόδοσης των προωθητικών ενεργειών σε πραγματικό χρόνο, με ενοποίηση των δεδομένων των συστημάτων της Τράπεζας από τον μηχανισμό ‘επιχειρηματικής-ευφυΐας΄ του συστήματος.
Η πρώτη φάση του έργου είχε ανατεθεί στην INTRASOFT International μετά από ανοικτό διαγωνισμό τον Απρίλιο 2013. Η δεύτερη φάση του ίδιου έργου βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αφορά στην προσθήκη καναλιών, όπως της ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank, της αποστολής SMS, του τηλεφωνικού κέντρου, καθώς και των ΑΤΜ του Ομίλου.
Ο κ. Θωμάς Ιωσηφίδης, Senior Manager ΒΙ & CRM, του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: “Το έργο αυτό δημιουργεί μια βασική υποδομή, παρέχοντας ολοκληρωμένα εργαλεία καθημερινής εργασίας για όλες τις διαδικασίες προωθητικών ενεργειών και ανάλυσης της αποτελεσματικότητάς τους στο σύνολο του Ομίλου. H χρήση των υποδομών του Siebel Campaign Management, σε συνδυασμό με τα αναλυτικά δεδομένα του Data Warehouse, αναμένονται να αυξήσουν κατά πολύ την αποτελεσματικότητα των προωθητικών μας ενεργειών, παρέχοντας τη δυνατότητα των προσωποποιημένων προσφορών, οι οποίες διασφαλίζουν μια συνολικά καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες του Ομίλου μας. Η πολυετής λοιπόν συνεργασία μας με την INTRASOFT International ενισχύεται από μία ακόμη επιτυχή ολοκλήρωση έργου, στο νευραλγικό τομέα των πελατοκεντρικών συστημάτων. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε άλλο ένα επιτυχημένο έργο, που θα προσφέρει πραγματική αξία στον Όμιλό μας.»
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς για την εμπιστοσύνη που δείχνει η Τράπεζα στους ανθρώπους μας και στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά και για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά συμβάλλαμε με επιτυχία στον επιχειρησιακό και τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της Τράπεζας. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η χρήση του ολοκληρωμένου αυτού επιχειρησιακού εργαλείου θα βοηθήσει την Τράπεζα να αποκτήσει μία νέα και ξεκάθαρη εικόνα του πελατολογίου της, προσφέροντάς της την απαραίτητη γνώση αλλά και ευελιξία, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με τους πελάτες της μέσω περισσοτέρων καναλιών και να ανταποκρίνεται επιτυχώς και με ταχύτητα στις απαιτήσεις της αγοράς.»
-
15:32 Ν. Κογιουμτσής (ΕΕΑ) για ΕΛΤΑ: Το κλείσιμο καταστημάτων επηρεάζει και τις εξαγωγικές μικροεπιχειρήσεις
-
15:26 Bloomberg: Οι Τούρκοι συρρέουν στα σούπερ μάρκετ της Αλεξανδρούπολης - Πώς έγινε η Ελλάδα η "φθηνότερη λύση για ψώνια"
-
15:14 BBC-Τιμ Ντέιβι: "Οφείλουμε να αγωνισθούμε για τη δημοσιογραφία μας"
-
15:10 Bloomberg: Η Ελλάδα σχεδιάζει να αντλήσει έως 8 δισ. ευρώ από τις αγορές το 2026
-
15:10 Σ. Φάμελλος: Πολιτικό μου καθήκον να κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει πολιτική αλλαγή
-
15:04 Ιταλία: Είμαστε πρόθυμοι να διαθέσουμε καραμπινιέρους για την εκπαίδευση παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας, αλλά όχι στην Γάζα
-
15:00 Επιτροπή Ανταγωνισμού: Συγκέντρωση και υψηλά περιθώρια στα κτηνιατρικά φάρμακα για αιγοπρόβατα
-
14:53 Στον Λευκό Οίκο Αλ Σάρα και Φιντάν για τη Συρία
-
14:52 Κ. Χατζηδάκης: Οι ενεργειακές συμφωνίες της προηγούμενης εβδομάδας νέοι κρίκοι στην αλυσίδα ενίσχυσης της χώρας
-
14:50 Τουρκία: Συνετρίβη στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 στη Γεωργία
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 24% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Πώς μια επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο ανατινάζει τις σχέσεις ΕΕ - Κίνας
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (130)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (38)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (26)
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 24% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος (20)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (8)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (7)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (7)
-
Ν. Καραχάλιος για κόμμα Καρυστιανού: "Ήταν έτοιμο, θα κάναμε ανακοινώσεις στις 24 Ιουλίου στα Χανιά" (6)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (6)
-
COVID: Σαφέστερη εικόνα των μακροχρόνιων επιπτώσεων (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ