Συνεχης ενημερωση
Η θυγατρική της INTRALOT στην Μάλτα, Maltco Lotteries, απέσπασε δύο σημαντικές πιστοποιήσεις, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης (Επίπεδο 4) για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια (Responsible Gaming) από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) και την αντίστοιχη πιστοποίηση Responsible Gaming από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών (EL). Η πιστοποίηση της Maltco από τις δύο μεγαλύτερες Ενώσεις Λοταριών διεθνώς, οι οποίες αριθμούν περισσότερα από 100 μέλη παγκοσμίως, αποτελεί ιδιαίτερη διάκριση για την εταιρεία.
“Είμαστε πολύ υπερήφανοι στην Maltco γι΄ αυτή τη διπλή πιστοποίηση. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία μας, καθώς είμαστε η πρώτη τοπική εταιρεία που επιτυγχάνει αυτές τις πιστοποιήσεις υψηλού κύρους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί διάκριση και για ολόκληρη τη χώρα”, σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Maltco, ο Δρ. Ιωάννης Κατάκης. "Μέσω αυτής της πιστοποίησης της Maltco, η Μάλτα θα αποτελέσει πρότυπο και θα αποκτήσει εξαιρετική φήμη σε διεθνή κλίμακα".
“Οι αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του Ομίλου INTRALOT. Η Maltco ως μέλος του Ομίλου έχει υιοθετήσει αυτή την πολιτική και εφαρμόζει πιστά τις πρακτικές του responsible gaming, ώστε να προσφέρουμε στους παίκτες μας συναρπαστικές, και ταυτόχρονα ασφαλείς και υπεύθυνες εμπειρίες παιχνιδιού", προσέθεσε.
Ο κ. Jean-Luc Moner-Banet, Πρόεδρος της WLA, πρόσθεσε: "Αυτό είναι πραγματικά ένα σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία, η οποία πέτυχε το 4ο επίπεδο της πιστοποίησης, το υψηλότερο επίπεδο με το οποίο μπορεί να πιστοποιηθεί μία Λοταρία”.
Ο Πρόεδρος της EL, κ. Friedrich Stickler, σχολίασε: “H αναγνώριση από την European Lotteries σε ένα τόσο σημαντικό θέμα είναι πράγματι ένα τεράστιο ορόσημο, όχι μόνο για τη Maltco Lotteries αλλά και για τη Μάλτα. Συγχαίρω όλα τα μέλη της ομάδας της Maltco για τη σκληρή τους προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουν αυτόν το στόχο”.
Η Maltco πιστοποιήθηκε μετά από διεξοδικό έλεγχο που πραγματοποίησε διεθνής ελεγκτική εταιρεία, η οποία διαπίστωσε πως η εταιρεία ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτών των πιστοποιήσεων. Η εταιρεία υπογράμμισε ότι στόχος της είναι η ψυχαγωγία των παικτών μέσω των παιχνιδιών της με απόλυτα υπεύθυνο τρόπο.
Εκ μέρους της Maltco Lotteries Ltd, o Δρ. Ιωάννης Κατάκης ευχαρίστησε την WLA και την EL για αυτή την αναγνώριση και εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρείας να προάγει περαιτέρω την αφοσίωση της στις αρχές του responsible gaming. Η επίσημη τελετή πιστοποίησης από την EL θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο στην Λισαβόνα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου “EL Industry Days”. H επίσημη πιστοποίηση από την WLA θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στο πλαίσιο του “World Lottery Summit”, τον επόμενο Νοέμβριο.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (40)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (19)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
