Συνεχης ενημερωση
Σημείωση 10
Για την περίοδο 01.01.2006 - 30.09.2006, α) οι πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών της Εταιρίας προς τα συνδεδεμένα μέρη όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, ανέρχονται σε Euro 2.686χιλ., β) οι αγορές αγαθών και υπηρεσιών της Εταιρίας από τα συνδεδεμένα μέρη όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, ανέρχονται σε Euro 95χιλ., γ) τα υπόλοιπα των υποχρεώσεων και απαιτήσεων της Εταιρίας με συνδεδεμένα μέρη όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, ανέρχονται σε Euro 47.333χιλ. και Euro 26.688χιλ. αντίστοιχα, δ) οι συναλλαγές και αμοιβές διευθυντικών στελεχών και μελών της διοίκησης της Εταιρίας όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, ανέρχονται στο ποσό των Euro 447χιλ. και ε) τα υπόλοιπα των υποχρεώσεων και απαιτήσεων της Εταιρίας από και προς διευθυντικά στελέχη και μέλη της διοίκησης όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, είναι μηδενικά.
Για την περίοδο 01.01.2006 - 30.09.2006, α) οι πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών του Ομίλου προς τα συνδεδεμένα μέρη όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, ανέρχονται σε Euro 1.581χιλ., β) οι αγορές αγαθών και υπηρεσιών του Ομίλου από τα συνδεδεμένα μέρη όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, ανέρχονται στο ποσό των Euro 3.438χιλ., γ) τα υπόλοιπα των απαιτήσεων και υποχρεώσεων της εταιρίας με συνδεδεμένα μέρη όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, ανέρχονται σε Euro 208χιλ. και Euro 63.091χιλ. αντίστοιχα, δ) οι συναλλαγές και αμοιβές διευθυντικών στελεχών και μελών της διοίκησης του Ομίλου όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, ανέρχονται στο ποσό των Euro 35χιλ. και Euro 447χιλ. αντίστοιχα και ε) τα υπόλοιπα των υποχρεώσεων και απαιτήσεων του Ομίλου από και προς διευθυντικά στελέχη και μέλη της διοίκησης όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24, είναι μηδενικά.
Σημείωση 14
Στις 04/08/2006 η Εταιρία ανακοίνωσε ότι κατήρτισε προσύμφωνο πώλησης του 50% των μετοχών που κατέχει στην θυγατρική της εταιρία LAMDA Olympia Village Α.Ε., ιδιοκτήτρια του εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου "The MALL Athens". Η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την πλήρωση των προϋποθέσεων που προβλέπει το προσύμφωνο, μεταξύ των οποίων είναι η λήψη των απαραίτητων αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, η HSBC LUXEMBOURG SARL θα αποκτήσει 13.006.105 μετοχές της εταιρίας LAMDA Olympia Village Α.Ε., που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 49,239% του μετοχικού κεφαλαίου της.
-
08:33 Ιαπωνία: Η νέα κυβέρνηση παρουσιάζει πρόγραμμα τόνωσης της οικονομίας 117 δισ. ευρώ
-
08:22 Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ
-
08:21 ΗΠΑ: Η κυριότερη υπηρεσία δημόσιας υγείας διαδίδει πλέον ψευδή θεωρία για τα εμβόλια
-
08:12 Slush 2025: Ο Έλληνας startupper που κέρδισε τον διαγωνισμό "Slush 100" και 1 εκατ. δολ.
-
08:04 Ν. Δένδιας για Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Θωρακίζουμε την Ελλάδα με αλλαγές σε μέσα και φιλοσοφία
-
08:00 Ακτινογραφία προϋπολογισμού 2026: Τα μεγάλα στοιχήματα, οι βεβαιότητες και τα ρίσκα
-
07:43 Κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο του Bloomberg: Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή
-
07:40 Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο
-
07:31 Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
07:30 Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου
-
Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20
-
H "φούσκα" της Τεχνητής Νοημοσύνης που... δεν υπάρχει
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία
-
Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν;
-
Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
Τρέχοντας με την όπισθεν
-
Dimand: Στην "αφετηρία" η επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του ΦΙΞ
-
Χρόνιο στρες: Η ασθένεια του σήμερα
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (14)
-
Yπερπλεόνασμα; Τα χρέη του κράτους-μπαταχτσή πληρώθηκαν; (3)
-
Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο (2)
-
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε νεκροί εξαιτίας ρωσικού πλήγματος στη Ζαπορίζια (2)
-
Τρέχοντας με την όπισθεν (2)
-
Τι προβλέπει το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Θα πρέπει να εκχωρήσει το Ντονμπάς στη Ρωσία - Θα μείνει εκτός ΝΑΤΟ (1)
-
Η παραδοσιακή λιανική αργοπεθαίνει: Έκλεισαν 4.930 περίπτερα και πάνω από 8.000 παντοπωλεία (1)
-
Θηρίο ανήμερο η Cenergy - Έσπασε το κλουβί των €15 και τρέχει για τα €20 (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ