Συνεχης ενημερωση
«Ανακοινώνεται από την εταιρεία ΑLPHA TRUST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 1 του Π.Δ. 82/1996, η πρόθεση της να συμμετάσχει, είτε η ίδια αυτοτελώς, είτε ως μέλος κοινοπραξίας σε διαδικασίες ανάθεσης έργου, που ενδεχομένως εμπίπτει στη διάταξη του άρθρου 8 του Ν. 3310/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Ειδικότερα, η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει, είτε η ίδια αυτοτελώς, είτε ως μέλος κοινοπραξίας, στον ακόλουθο διαγωνισμό της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχειρίσεως Αμοιβαίων Κεφαλαίων Ασφαλιστικών Οργανισμών: «Πρόσληψη Εξωτερικού Διαχειριστή για το Ενεργητικό του Μικτού Αμοιβαίου Κεφαλαίου Ασφαλιστικών Οργανισμών» με προϋπολογισμό υπηρεσίας του έργου 600.000 – 800.000 ευρώ. Ως ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Α΄ φάση της διαδικασίας του ως άνω διαγωνισμού έχει ορισθεί η 9η Μαΐου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 ή σε περίπτωση αναβολής η νέα ημερομηνία που προς τούτο θα ορισθεί.
Επίσης ανακοινώνεται ότι, με τη διάταξη της παρ. 3 του άρθρου 2 του Π.Δ. 82/1996, προβλέπεται ότι η εταιρεία προκειμένου να επιτρέψει στους μετόχους της, που είναι ανώνυμες εταιρείες, να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ή να τους καταβάλει μέρισμα, ελέγχει τη συμμόρφωση τους με την προβλεπόμενη από την κείμενη νομοθεσία υποχρέωση ονομαστικοποίησης των μετοχών τους».
-
17:07 Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος τον νέο πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί
-
17:00 Κάλας: O Πούτιν δοκιμάζει την ενότητά μας
-
17:00 Σε τροχιά νέων ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq με τη βοήθεια του PPI - Εκτοξεύεται 40% η μετοχή της Oracle
-
16:44 ΥΠΑΜ Γερμανίας για ρωσικά drones στην Πολωνία: Στοχευμένη, σκόπιμη ενέργεια
-
16:40 Πρέσβης ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ για τα ρωσικά drone στην Πολωνία: Θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή εδάφους του ΝΑΤΟ
-
16:32 Νέα παρέμβαση Τραμπ για τα επιτόκια της Fed - "Απόλυτη καταστροφή ο Πάουελ"
-
16:29 Jefferies: Πρωταθλήτριες οι ελληνικές τράπεζες στην πιστωτική επέκταση στην Ευρώπη – Γιατί θα διατηρήσουν το "χρυσό μετάλλιο" για πολλά χρόνια
-
16:25 Λίστα Forbes 400: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Αμερικανοί το 2025
-
16:22 Βρετανία: Θα εξετάσει την ενίσχυση της αεράμυνας του ΝΑΤΟ πάνω από την Πολωνία
-
16:21 ΗΠΑ: Απροσδόκητη πτώση στις τιμές παραγωγού τον Αύγουστο
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (140)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (38)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (36)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (21)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (17)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (5)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
