Συνεχης ενημερωση
Με αφορμή δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο σήμερα σχετικά με πιθανή εξαγορά του Χρηματιστηρίου της Βουλγαρίας-Σόφια, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στρατηγική του Ομίλου είναι η επέκταση στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η σχετική απόφαση για τυχόν συμμετοχή του Ομίλου σε αυτές τις αγορές, είτε μέσω συνεργασίας είτε μετοχικά, θα ληφθεί όταν και εφόσον οι κατάλληλες συνθήκες παρουσιαστούν.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά το Χρηματιστήριο της Βουλγαρίας, υπήρξαν και υπάρχουν τακτικές επαφές για διάφορα θέματα μεταξύ των δύο χρηματιστηρίων.
Όταν όλες οι λεπτομέρειες της διάθεσης των μετοχών που κατέχει το Βουλγαρικό Δημόσιο γίνουν γνωστές, τα αρμόδια όργανα της Εταιρείας θα αποφασίσουν αν είναι προς το συμφέρον της Εταιρείας να συμμετάσχουν ή όχι στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης του εν λόγω χρηματιστηρίου.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά το Χρηματιστήριο της Βουλγαρίας, υπήρξαν και υπάρχουν τακτικές επαφές για διάφορα θέματα μεταξύ των δύο χρηματιστηρίων.
Όταν όλες οι λεπτομέρειες της διάθεσης των μετοχών που κατέχει το Βουλγαρικό Δημόσιο γίνουν γνωστές, τα αρμόδια όργανα της Εταιρείας θα αποφασίσουν αν είναι προς το συμφέρον της Εταιρείας να συμμετάσχουν ή όχι στην διαδικασία ιδιωτικοποίησης του εν λόγω χρηματιστηρίου.
-
15:37 Λίβανος: Ισραηλινά πλήγματα κατά θέσεων της Χεζμπολάχ
-
15:30 Νέο ρεκόρ για τον χρυσό - Ξεπέρασε και τα 3.600 δολάρια
-
15:11 Τι αυξήσεις θα δουν οι ένστολοι από τον Οκτώβριο
-
15:06 Νεπάλ: Αιματηρή καταστολή αντικυβερνητικών διαδηλώσεων - Τουλάχιστον 16 νεκροί
-
15:01 Η Κίνα επανεξετάζει την αναθεώρηση του εμπορικού δικαίου στον απόηχο των δασμών
-
14:59 Τουρισμός: Τι μέτρα ζητούν οι ξενοδόχοι από την κυβέρνηση - "Οι πρώτες ενδείξεις για το 2026 δεν είναι ενθαρρυντικές"
-
14:52 Κομισιόν: Δεν ενθαρρύνει την αναχώρηση στολίσκων που θέλουν να φτάσουν στη Λωρίδα της Γάζας
-
14:50 JP Morgan: "Αγοράζει" ελληνικά ομόλογα ενόψει του πολιτικού "θορύβου" στη Γαλλία έπειτα από τη σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης Μπαϊρού
-
14:37 ΕΕΤΤ: Κανονισμός για μείωση τελών ταχυδρομικών υπηρεσιών λόγω πράσινων επενδύσεων
-
14:34 Ισραήλ: Αναχαίτισε drone που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (75)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (24)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (21)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (14)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες (10)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (9)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (9)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (7)
-
Γαλλία: Η ημέρα της κρίσης για τον Μπαϊρού - Απόψε η ψήφος εμπιστοσύνης στην Εθνοσυνέλευση (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
