Συνεχης ενημερωση
Σε μια κατάμεστη αίθουσα με 1300 λογιστές – φοροτεχνικούς – στελέχη μισθοδοσίας εταιρειών και λογιστικών γραφείων, πραγματοποιήθηκε από την Epsilon Net, η Εργατική Ημερίδα «Νομοθεσία & Μισθοδοσία από τη θεωρία στην Πράξη», στο Ξενοδοχείο DIVANI Caravel την Πέμπτη 27.02 στην Αθήνα, με την παρουσία του κου Ιωάννη Βρούτση, Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ολοκληρώνοντας τη σειρά των Εργατικών Ημερίδων που οργανώθηκαν σε 33 πόλεις σε όλη την Ελλάδα με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές.
Βασικοί ομιλητές της Ημερίδας ήταν ο κος Βασίλης Πρασσάς, Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων & Διευθυντής Εφαρμογών Μισθοδοσίας / HRM της Epsilon Net και ο κ. Πέτρος Ραπανάκης, Εργασιακός Σύμβουλος. Την Ημερίδα χαιρέτισε με σύντομη ομιλία και ο κ. Κώστας Αγραπιδάς, Διευθυντής Υπ. Εργασίας. Το συντονισμό ανέλαβε ο έγκριτος δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, ειδικός στα εργατικά θέματα , κος Γιάννης Παχουλάκης.
Ο κ. Βρούτσης στη σύντομη ομιλία του χαιρέτησε την εκδήλωση και συνεχάρη την Epsilon Net για το έργο της ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την οριστική κατάργηση του προστίμου των 10.550 ευρώ εξαιτίας κάποιας παράλειψης στην Α.Π.Δ. μέχρι τον Απρίλιο, την κατάργηση του «πορτοκαλί» βιβλίου, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά επιπλέον 3,9 ποσοστιαίων μονάδων, την εξέλιξη της νέας ηλεκτρονικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου η οποία καταργεί τα ασφαλιστικά βιβλιάρια από τον Ιούνιο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κος Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Epsilon Net o οποίος στο χαιρετισμό του επεσήμανε ότι η Epsilon Net πιστή απέναντι στους επαγγελματίες και τα στελέχη του χώρου θα συνεχίσει την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση της με όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της και η κα Βασιλική Αναγνώστου, Γενική Διευθύντρια της Epsilon Net η οποία δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που λαμβάνει η εταιρεία με γνώμονα την ενημέρωση του κλάδου.
Η Epsilon Net θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες, των οποίων η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αλλά και φυσικά τους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία τηλεφωνίας WIND Hellas, τη συμβουλευτική εταιρία ACT Services και την PD Audit μέλη του διεθνή Ομίλου DFK, και την Arebas.
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
11:21 ΟΗΕ-Κυπριακό: Μια νέα άτυπη διάσκεψη 5+1 πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη
-
11:21 Cetracore-Jetoil: Αιφνιδιαστική αναστολή λειτουργίας της εταιρείας λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (33)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (12)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (5)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (3)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ