Συνεχης ενημερωση
Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 08/12/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στον Δήμο Αγ.Αθανασίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Ν.Αγχιάλου) του Νομού Θεσσαλονίκης (15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Διεύρυνση του εταιρικού σκοπού και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το άρθρο 18 του Καταστατικού της Εταιρείας, οφείλουν: - Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές δεν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, τις μετοχές, που κατέχουν και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως.
- Εάν έχουν προβεί σε αποϋλοποίηση των μετοχών τους και αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην Εταιρεία ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΕ τις μετοχές, που κατέχουν και να παραλάβουν από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα ως άνω γραφεία της έδρας της Εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως.
-
17:15 Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
17:07 Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος τον νέο πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί
-
17:00 Κάλας: O Πούτιν δοκιμάζει την ενότητά μας
-
17:00 Σε τροχιά νέων ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq με τη βοήθεια του PPI - Εκτοξεύεται 40% η μετοχή της Oracle
-
16:44 ΥΠΑΜ Γερμανίας για ρωσικά drones στην Πολωνία: Στοχευμένη, σκόπιμη ενέργεια
-
16:40 LIVE BLOG: Πρέσβης ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ για τα ρωσικά drone στην Πολωνία: Θα υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή εδάφους του ΝΑΤΟ
-
16:32 Νέα παρέμβαση Τραμπ για τα επιτόκια της Fed - "Απόλυτη καταστροφή ο Πάουελ"
-
16:29 Jefferies: Πρωταθλήτριες οι ελληνικές τράπεζες στην πιστωτική επέκταση στην Ευρώπη – Γιατί θα διατηρήσουν το "χρυσό μετάλλιο" για πολλά χρόνια
-
16:25 Λίστα Forbes 400: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Αμερικανοί το 2025
-
16:22 Βρετανία: Θα εξετάσει την ενίσχυση της αεράμυνας του ΝΑΤΟ πάνω από την Πολωνία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (142)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (38)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (37)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (21)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (18)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (5)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
