Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Νοε-2006 16:15

  Intracom Telecom-Intrakat: Σύμβαση με ΔΕΠΑ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H κοινοπραξία INTRAKAT - INTRACOM TELECOM ανέλαβε την κατασκευή των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου για λογαριασμό της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου Α.Ε. (ΔΕΠΑ Α.Ε.). Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε Euro 3,17 εκατ. και οι δύο εταιρίες συμμετέχουν στην κοινοπραξία με ποσοστά 70% και 30% αντίστοιχα.

  Πρόκειται για την κατασκευή του έργου "Λεπτομερής σχεδιασμός, προμήθεια, κατασκευή και ενσωμάτωση τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου Ελλάδας", το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2007.

  Στη σύμβαση προβλέπεται η εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών για την ολοκλήρωση των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων του συστήματος μεταφοράς φυσικού αερίου, και συγκεκριμένα η μελέτη, προμήθεια των απαραίτητων υλικών και συσκευών, κατασκευή, προσαρμογή, εγκατάσταση και ενοποίηση με τα υπάρχοντα τηλεπικοινωνιακά συστήματα.

  Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν:
  - στον αγωγό Ελλάδας - Τουρκίας (Κομοτηνή - Κήποι)
  - στους λοιπούς κεντρικούς σταθμούς μέτρησης
  - στον αγωγό Μαυρονερίου - Αντικύρων
  - στον αγωγό Κορίνθου.

  Σχετικά με την INTRAKAT
  Η INTRAKAT ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της INTRACOM HOLDINGS. Από τον Νοέμβριο 1999 κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 6ης τάξης ΜΕΕΠ, το Νοέμβριο 2001 εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ το 2005 προχώρησε στην συγχώνευση με απορρόφηση της INTRAMET (εταιρεία μεταλλικών κατασκευών). Η INTRAKAT διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς των κατασκευών τεχνικών έργων, μεταλλικών κατασκευών και τηλεπικοινωνιακών έργων υποδομής. Tα τελευταία 20 χρόνια υλοποιεί δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα που αφορούν: οικοδομικά έργα, έργα υποδομής, έργα υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, βιομηχανικά και ενεργειακά έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, έργα διανομής φυσικού αερίου και έργα περιβάλλοντος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο όμιλος INTRAKAT απασχολεί 634 άτομα.

  Σχετικά με την INTRACOM TELECOM
  Η INTRACOM TELECOM είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων και επαγγελματικών υπηρεσιών για τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς σταθερής, ασύρματης και κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της ΕΕΜΕΑ (Ν.Α. Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική). Περισσότεροι από 100 οργανισμοί σε πάνω από 50 χώρες επιλέγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας. Η INTRACOM TELECOM απασχολεί 2.600 εργαζόμενους, διατηρεί θυγατρικές σε 12 χώρες και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες που πρωτοστατούν στις επενδύσεις έρευνας και ανάπτυξης. Από τον Ιούνιο 2006, η INTRACOM TELECOM ελέγχεται από τη ρωσική εταιρία JSC SITRONICS κατέχοντας το 51%. Η JSC SITRONICS δραστηριοποιείται στον τομέα των τεχνολογιών και είναι θυγατρική της JSFC SISTEMA, του μεγαλύτερου ομίλου καταναλωτικών υπηρεσιών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. H ελληνική εταιρία INTRACOM HOLDINGS διατηρεί μερίδιο 49% στην INTRACOM TELECOM. Περισσότερες πληροφορίες: www.intracom-telecom.com.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ