Συνεχης ενημερωση
Η Jumbo ΑΕΕ γνωστοποιεί ότι με την από 14.1.2014 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου προσκλήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας στις 12.02.2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00, στα κεντρικά γραφεία αυτής επί της οδού Κύπρου αρ. 9 στο Μοσχάτο Αττικής, για την λήψη αποφάσεων επί διαφόρων θεμάτων, μεταξύ άλλων και την τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. Α΄ του Καταστατικού.
Σύμφωνα με το άρθρο 19 παράγραφος 2 του Ν. 3556/2007, παρατίθεται κατωτέρω σχέδιο τροποποίησης άρθρου του Καταστατικού της Εταιρείας, το οποίο θα τεθεί υπόψη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας που θα συνέλθει στις 12.02.2014.
Το προτεινόμενο σχέδιο τροποποίησης του άρθρου 5 παρ. Α΄ του Καταστατικού της εταιρίας, με την προσθήκη σε αυτό τελευταίας παραγράφου, η οποία έχει ως εξής:
Α΄. Μετοχικό κεφάλαιο-μετοχές.
«Με απόφαση της από 12.2.2014 Έκτακτης Καταστατικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής κατά το συνολικό ποσό των ευρώ επτά εκατομμυρίων τριάντα εννέα χιλιάδων εξακοσίων δέκα τριών και ενενήντα οκτώ λεπτών (7.039.613,98), με την κεφαλαιοποίηση των εξής ποσών υπαρχόντων αποθεματικών: α) του ποσού των ευρώ έξη εκατομμυρίων οκτακοσίων εβδομήντα οκτώ χιλιάδων επτακοσίων ογδόντα δύο και πενήντα εννέα λεπτών (6.878.782,59), που συνιστά το σύνολο των φορολογικών αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και β) του ποσού των ευρώ εκατόν εξήντα χιλιάδων οκτακοσίων τριάντα ενός και τριάντα εννέα λεπτών (160.831,39), που αποτελεί μέρος των υπαρχόντων ειδικών αποθεματικών από φορολογηθέντα μη διανεμηθέντα κέρδη της εταιρείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση πέντε εκατομμυρίων εννιακοσίων δέκα πέντε χιλιάδων εξακοσίων σαράντα δύο (5.915.642) νέων μετοχών της εταιρείας, ονομαστικής αξίας ευρώ ενός και δέκα εννέα λεπτών (1,19) η κάθε μία, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους δικαιούχους μετόχους της εταιρείας σε αναλογία μία (1) νέα μετοχή για κάθε είκοσι δύο (22) παλαιές μετοχές. Μετά την ανωτέρω αύξηση το συνολικό ολοσχερώς καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα ανέλθει στο συνολικό ποσό των ευρώ εκατόν εξήντα ενός εκατομμυρίων εννιακοσίων ένδεκα χιλιάδων εκατόν δέκα τριών και είκοσι ενός λεπτών (161.911.113,21), διαιρούμενο σε εκατόν τριάντα έξι εκατομμύρια πενήντα εννέα χιλιάδες επτακόσιες πενήντα εννέα (136.059.759) μετοχές, ονομαστικής αξίας ευρώ ενός και δέκα εννέα λεπτών (1,19) η κάθε μία».
-
13:04 Γ. Μπρατάκος: Το ΕΒΕΑ χαιρετίζει τις κυβερνητικές αποφάσεις - Παραμένει η ανάγκη για πρόσθετες μεταρρυθμίσεις
-
13:00 Κ.Τσουκαλάς: "Ο Πρωθυπουργός ξέχασε τους αγρότες που ζημίωσε με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
-
12:38 ΥΠΕΞ Ισραήλ: Ο πόλεμος στη Γάζα θα τερματιστεί αν απελευθερωθούν οι όμηροι και η Χαμάς καταθέσει τα όπλα
-
12:18 Δημογραφικό: Μία Ελλάδα που συρρικνώνεται-"Χάνεται" μία μεγάλη πόλη κάθε χρόνο, ερημώνει η επαρχία
-
12:03 Γ. Χατζηθεοδοσίου: Απόλυτα σωστή η μείωση της φορολογίας αλλά απουσιάζουν μέτρα τόνωσης της επιχειρηματικότητας
-
12:00 Live: Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην 89η ΔΕΘ
-
11:54 Ιράκ: Σαρωτικές επιχειρήσεις του στρατού κατά ενεργών θυλάκων του Ισλαμικού Κράτους
-
11:39 Η τουρκική αντιπολίτευση συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για τις 21 Σεπτεμβρίου - Ο στόχος Ιμάμογλου
-
11:36 Ν. Δένδιας: Υπό συνθήκες διαφάνειας πλέον τα εξοπλιστικά - Το Νοέμβριο το νομοσχέδιο για την άμυνα
-
11:28 Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον Belgasem Haftar τη Δευτέρα
-
Η νέα φορολογική κλίμακα από το 2026 – Τι αλλάζει για μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες - Αναλυτικά παραδείγματα
-
Ποιοι συνταξιούχοι μηδενίζουν την προσωπική διαφορά από το 2026 και ποιοι το 2027
-
Νέος κύκλος συγκέντρωσης στα σούπερ-μάρκετ: 1.000 καταστήματα αλλάζουν χέρια
-
Ελληνικές αλυσίδες ένδυσης που ναυάγησαν - Από την κορυφή στην περιπέτεια των πλειστηριασμών
-
Η "επόμενη ημέρα" για το ΧΑΑ μετά το ιστορικό δεκάμηνο ράλι
-
Ο στρατός του Ισραήλ προχωρά εντός της Πόλης της Γάζας και καταστρέφει κι άλλη πολυώροφη πολυκατοικία
-
Στη Ρουμανία στρέφονται οι κατασκευαστικές εταιρείες
-
Ουκρανία: Στις φλόγες η έδρα της κυβέρνησης στο Κίεβο μετά από ρωσική επιδρομή
-
Τέλη του 2029 ολοκληρώνεται η γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας - Η πορεία των έργων
-
Ιωάννινα: Τα χάνια της Ηπείρου, ένα ταξίδι στον χρόνο
-
Η νέα φορολογική κλίμακα από το 2026 – Τι αλλάζει για μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες - Αναλυτικά παραδείγματα (83)
-
Ποιοι συνταξιούχοι μηδενίζουν την προσωπική διαφορά από το 2026 και ποιοι το 2027 (6)
-
Β. Κορκίδης: Το "φορολογικό καλάθι" ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών (4)
-
Η Ουκρανία λέει πως προκάλεσε μεγάλες ζημιές στον αγωγό Ντρούζμπα μέσω του οποίου παίρνουν ρωσικό πετρέλαιο Ουγγαρία και Σλοβακία (4)
-
Τετ α τετ Δούκα - Φάμελλου στην διαδήλωση της Θεσσαλονίκης (3)
-
Βρετανία: Πάνω από 425 συλλήψεις στη συγκέντρωση υποστήριξης στην Palestine Action στο Λονδίνο (2)
-
Δημογραφικό: Μία Ελλάδα που συρρικνώνεται-"Χάνεται" μία μεγάλη πόλη κάθε χρόνο, ερημώνει η επαρχία (1)
-
Γ. Χατζηθεοδοσίου: Απόλυτα σωστή η μείωση της φορολογίας αλλά απουσιάζουν μέτρα τόνωσης της επιχειρηματικότητας (1)
-
Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον Belgasem Haftar τη Δευτέρα (1)
-
ΝΥΤ: Ο Τραμπ ετοιμάζει επιχείρηση - σκούπα κατά των παράνομων μεταναστών στη Βοστόνη (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
