Συνεχης ενημερωση
H INTRALOT θα είναι ο Μέγας Χορηγός του Διεθνούς Συνεδρίου “ICE Conferences 2014”, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, από τις 3 έως τις 5 Φεβρουάριου. Ως η ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, η INTRALOT θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του πλέον σημαντικού συνεδριακού προγράμματος. Ταυτόχρονα, η INTRALOT με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 650 τμ (N12 -160) θα παρουσιάσει στην Έκθεση ICE, που διεξάγεται στις 4-6 Φεβρουαρίου, το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών της.
Το Συνέδριο της ICE χωρίζεται σε 8 θεματικές ενότητες, στις οποίες συμμετέχουν ως ομιλητές σημαντικά στελέχη που διαμορφώνουν τις εξελίξεις του κλάδου των Τυχερών Παιχνιδιών, επίγειων και διαδικτυακών. Το Συνέδριο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να ενημερωθούν από 200 κορυφαίους ομιλητές για τις επικρατούσες και μελλοντικές τάσεις του κλάδου μέσα από ένα συνεδριακό πρόγραμμα 40 ωρών. Η INTRALOT θα έχει ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα του Συνεδρίου με τρία από τα κορυφαία στελέχη της ως κεντρικούς ομιλητές στις θεματικές ενότητες ‘International Casino΄, ‘Mobile Gaming΄ και ‘Next Generation Lotteries Conferences΄.
O κ. Julian Graves, Managing Director του Συνεδρίου ICE δήλωσε ότι η υποστήριξη της INTRALOT αντανακλά τη σημασία και τη φήμη που απολαμβάνει από τους επαγγελματίες του κλάδου η ICE. Επιπλέον, σημείωσε: "Ο Όμιλος INTRALOT αποτελεί κορυφαίο παίκτη και ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου διεθνώς. Η χορηγική υποστήριξη της INTRALOT αποτελεί απόδειξη του υψηλού επιπέδου του Συνεδρίου της ICE και προσθέτει περαιτέρω αξία στο όνομα της ICE. Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την INTRALOT και προσδοκούμε σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση."
Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Η ICE αποτελεί πλέον μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις του κλάδου και είναι μεγάλη μας χαρά να είμαστε ο Μέγας Χορηγός αυτού του σημαντικού Συνεδρίου. Αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας μας να υποστηρίζουμε διεθνείς εκδηλώσεις υψηλού κύρους που έχουν ως στόχο να φέρουν σε επαφή τους επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και να ενθαρρύνουν το διάλογο μεταξύ τους προς όφελος ολόκληρης της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών.”
-
17:46 Bank of America: Η νέα εποχή επαναξιολόγησης των ευρωπαϊκών τραπεζών φέρνει την Ελλάδα στο προσκήνιο
-
17:42 HELLENiQ ENERGY: Διανομή προσωρινού μερίσματος χρήσης 2025 €0,20/μτχ
-
17:40 Ιράν: Υπόσχεται "γρήγορες" και "δημόσιες" δίκες - "Θάνατος στην Αμερική" φωνάζουν οι υποστηρικτές του καθεστώτος
-
17:33 Χρηματιστήριο: Ανοδική επαναφορά με άλμα ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΕΤΕ
-
17:33 Κλίνγκμπαϊλ: Η Ευρώπη πρέπει να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στην εποχή Τραμπ - Μην γίνουμε "πιόνια μεγάλων δυνάμεων"
-
17:29 Ιράν: Κούρδοι μαχητές επιχείρησαν να περάσουν από το Ιράκ στο Ιράν - Συγκρούσεις με τους Φρουρούς της Επανάστασης
-
17:23 NYT: Το FBI ερευνά το σπίτι δημοσιογράφου που κάλυψε τις απολύσεις υπαλλήλων από την κυβέρνηση Τραμπ
-
17:22 Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων μείωσης ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες φυσικών προσώπων για το 2026
-
17:17 Η Δανία ενισχύει "από σήμερα" τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία
-
17:07 Reuters: Ο Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει τη μεταπολεμική ηγεσία της Γάζας - Τα ονόματα στο τραπέζι
-
Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της;
-
Ένα είναι το νέο κόμμα
-
Διπλωματικό επεισόδιο Αρμενίας - Ρωσίας, μετά το κάλεσμα Σολοβιόφ για "ρωσική στρατιωτική επέμβαση" στη χώρα
-
Η πορεία που δεν χωρούσε στα παλιά κουτιά
-
Οι περισσότεροι Βενεζουελάνοι θέλουν τη Ματσάδο στο "τιμόνι" της χώρας - Πόσοι επιδοκιμάζουν τη σύλληψη Μαδούρο
-
Σοκ και ΔΕΟΣ από την ΑΑΔΕ στη φοροδιαφυγή - Η νέα υπηρεσία και ποιους θα ελέγχει
-
Γιατί οι Έλληνες πληρώνουν ακριβότερα το ελαιόλαδο
-
Bloomberg: Σύμμαχοι της Ρωσίας παραπονιούνται ότι ο Πούτιν είναι "απών" όποτε τον χρειάζονται, με τελευταίο θύμα τον Μαδούρο
-
Πόση θα είναι η νέα μείωση εισφορών - Πότε θα εφαρμοστεί και τι σημαίνει για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
-
Μακρόν για Γροιλανδία: Εάν επηρεαστεί η κυριαρχία ενός συμμάχου, οι αλυσιδωτές επιπτώσεις θα είναι άνευ προηγουμένου
-
Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της; (117)
-
Αν δεν κάθεσαι στο τραπέζι, είσαι στο μενού (30)
-
Η Μ. Καρυστιανού παραιτήθηκε, αλλά οι αιχμές συνεχίζονται: "Σιωπούσα για να μην σας εκθέσω για τα οικονομικά" (23)
-
Τραμπ: Άσεμνη χειρονομία κατά διαδηλωτή μπροστά σε κάμερες (22)
-
Δύο ημέρες λιγότερες για το κράτος δουλέψαμε το 2025 (21)
-
Πολιτική κινούμενη άμμος με την κάθοδο Καρυστιανού και Τσίπρα στις εκλογές (16)
-
Ένα είναι το νέο κόμμα (15)
-
Νίκαια: Βανδάλισαν τα τρακτέρ δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση με K. Μητσοτάκη - "Προδότης" (13)
-
Politico: Σε αναζήτηση συμφωνίας με τον Τραμπ οι Ευρωπαίοι για τη Γροιλανδία - Θέλουν να αποφύγουν τη σύγκρουση με τις ΗΠΑ (12)
-
"Καρατομήθηκε" ο διοικητής της ΥΠΑ για το μπλακ άουτ στο FIR (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ