Συνεχης ενημερωση
Δεκτή έγινε η αίτηση υπαγωγής στο Άρθρο 106 ν.3588/2007 για την ΜΑΡΑΚ Ηλεκτρονική ΑΒΕΕ από το εφετείο Πειραιά με αριθμό απόφασης 866/2013.
Οι όροι συμφωνίας εν συντομία περιλαμβάνουν τα εξής:
Α) οι εργαζόμενοι θα λάβουν ολόκληρη την απαίτηση τους μετά από περίοδο χάριτος ενός έτους, η οποία θα αρχίσει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης από το Δικαστήριο σε δώδεκα μηνιαίες δόσεις.
Β) οι απαιτήσεις των προμηθευτών θα περιοριστούν κατά 50% και θα εξοφληθούν ατόκως, με περίοδο χάριτος δύο ετών, η οποία θ’αρχίζει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανσης από το Δικαστήριο, και εντός πέντε ετών απ’αυτή, σε εξαμηνιαίες δόσεις.
Γ) οι φορείς κοινωνικής ασφάλισης δηλαδή εν προκειμένω το ΙΚΑ ΤΣΕΜΕΔΕ και ΟΑΕΕ θα λάβουν ολόκληρη την απαίτηση τους, μετά από περίοδο χάριτος ενός έτους που θ’αρχίζει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανση σε δώδεκα ίσες εξαμηνιαίες δόσεις.
Δ) οι τράπεζες θα λάβουν ολόκληρη την απαίτηση τους, μετά από περίοδο χάριτος ενός έτους που θ’αρχίζει από την επικύρωση της συμφωνίας εξυγίανση σε δώδεκα ίσες εξαμηνιαίες δόσεις.
Τα ανωτέρω θα έχουν ισχύ από την δημοσίευσης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) και στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων – Τομέας Νομικών (ΔΔΔ).
Οι ανωτέρω συμφωνίες θα έχουν ως κύριο αποτέλεσμα την μετατροπή μεγάλου μέρους των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων της εταιρείας σε μακροπρόθεσμες.
-
07:43 Κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο του Bloomberg: Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή
-
07:40 Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο
-
07:31 Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
07:30 Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
07:30 Dimand: Στην "αφετηρία" η επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του ΦΙΞ
-
07:30 Πόσους φόρους θα πληρώνουμε κάθε μήνα το 2026 - Οι πιο δύσκολοι μήνες
-
07:30 Una Terra: Στο επενδυτικό ραντάρ του fund η Ελλάδα
-
07:30 Quest: Σε τροχιά 4.000 lockers ως το τέλος του 2026 - Τι είπε η διοίκηση για την πώληση της ACS
-
07:30 Motor Oil Hellas: Η ζημιά στο διυλιστήριο ανήκει στο παρελθόν - Η επόμενη μέρα και οι στρατηγικές κινήσεις σε διύλιση, ρεύμα, κυκλική οικονομία
-
07:30 Ο αφοπλισμός της Χεζμπολάχ παραμένει μια δύσκολη εξίσωση
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
Ρωσία: Τυχόν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ θα απαντηθεί με λήψη νομικών μέτρων κατά Βελγίου και Euroclear
-
ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
Κάλας: Η ΕΕ αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία - Το Τουρκο-Λιβυκό Μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
Ολοκληρώθηκε το κυρίως τμήμα του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου καλωδιακού συστήματος οπτικών ινών στον κόσμο, 2Africa
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Ούγγρος ΥΠΕΞ: "Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει να στηρίζει οικονομικά το Κίεβο - Υπάρχει μια πολεμική μαφία"
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Επεισόδιο στο Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό αλιευτικό - Πήγε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (161)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (60)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (54)
-
Η Ελλάδα απαντά στις απειλές Ρωσίας για τη συμπαραγωγή drones με την Ουκρανία: "Αυτονόητο δικαίωμά μας - Απειλές κατά κυρίαρχων κρατών απορρίπτονται" (36)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (23)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (21)
-
Απειλές Ζαχάροβα: H Ρωσία θα απαντήσει "κατάλληλα" στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία (12)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (10)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (10)
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ