Συνεχης ενημερωση
Η ασφαλιστική εταιρία ERGO A.A.E. ΖΗΜΙΩΝ, μέλος του γερμανικού ομίλου ERGO Group με δραστηριότητα σε περισσότερες από 30 χώρες, έθεσε σε παραγωγική λειτουργία τη λύση IMSplus Asset Management της PROFILE για τη βελτίωση της απόδοσης και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των εργασιών που αφορούν τη διαχείριση των επενδύσεών της.
Το IMSplus, η κορυφαία επενδυτική πλατφόρμα της PROFILE, επιλέχθηκε από την ERGO Α.Α.Ε. ΖΗΜΙΩΝ βάσει του ευέλικτου, προσαρμόσιμου και πλήρους σε λειτουργικότητα περιβάλλοντος εργασίας, που προσφέρει. Με εγκαταστάσεις σε διεθνείς ασφαλιστικούς οργανισμούς, το IMSplus Asset Management αποτελεί μια ολοκληρωμένη, αλλά και εύκολα παραμετροποιήσιμη λύση, που ανταποκρίνεται πλήρως στις τρέχουσες και μελλοντικές επιχειρηματικές τάσεις και κανονισμούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Το σύστημα μέσω της ευέλικτης δομής του για την παρακολούθηση των διαφόρων χαρτοφυλακίων της εταιρίας αλλά και της δυνατότητας ανάλυσης και ενοποίησης στοιχείων σε πολλαπλά επίπεδα, προσφέρει στην ERGO Α.Α.Ε. ΖΗΜΙΩΝ εύκολη παρακολούθηση των επενδύσεών της, σύμφωνα με τις πολιτικές του Ομίλου. Παράλληλα, πλήθος αναφορών, ειδικά εργαλεία διαχείρισης και υπολογισμοί χρήσιμων χρηματοοικονομικών μεγεθών, επιτρέπουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με την αποδοτικότητα και την ανάλυση κινδύνου για τις επενδύσεις της εταιρίας (μετρητά, προθεσμιακές καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια, κτλ), καθώς και άμεση ενημέρωση για τις μελλοντικές ταμειακές ροές. Επιπλέον, μέσω του IMSplus παρέχονται αναλυτικές αναφορές και εξάγονται αυτόματα οι αντίστοιχες λογιστικές εγγραφές για τις υπό διαχείριση επενδύσεις, ελαχιστοποιώντας το χρόνο εργασιών για τη λογιστική παρακολούθηση τους, με βάση τις τοπικές απαιτήσεις αλλά και με τις ανάγκες ενοποίησης στοιχείων της μητρικής εταιρίας.
Η πρόσφατη υλοποίηση του IMSplus στην ERGO Α.Α.Ε. ΖΗΜΙΩΝ, διευρύνει το σημαντικό πελατολόγιο της PROFILE στο χρηματοοικονομικό τομέα και αναδεικνύει την εξειδίκευση της εταιρίας στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τον ασφαλιστικό κλάδο.
-
08:25 Ταϊβάν: Ευρεία συναίνεση στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ για τους δασμούς - Πιθανή συμφωνία έως το τέλος Ιανουαρίου
-
08:19 Εμπόδια και παρασκήνιο για τη συνάντηση Μητσοτάκη-αγροτών - Βολές της κυβέρνησης στους αγροτοσυνδικαλιστές
-
08:19 Ουκρανία: Ρωσική επιδρομή με πυραύλους και drones στο Χάρκοβο - 4 νεκροί
-
08:17 Στέλεχος των Ταλιμπάν αναλαμβάνει επικεφαλής της πρεσβείας του Αφγανιστάν στην Ινδία
-
08:13 Η Σομαλία ακύρωσε όλες τις αμυντικές και εμπορικές συμφωνίες με τα Εμιράτα - "Υπονομεύουν την εθνική μας κυριαρχία στη Σομαλιλάνδη"
-
08:12 ΗΠΑ: Οι αρχές ακύρωσαν 100.000 βίζες μετά την επιστροφή του Τραμπ στην εξουσία
-
08:05 Στις αγορές το Δημόσιο με 10ετές ομόλογο
-
08:01 Xωρίς ταξί η Αθήνα λόγω της 48ωρης απεργίας
-
08:00 Κλειδί για τις νέες μειώσεις φόρων η πάταξη της φοροδιαφυγής - Τα νέα εργαλεία
-
07:58 Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για "νέα ατζέντα" με την ΕΕ
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα
-
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τις προβλέψεις
-
Μπορούμε καλύτερα
-
Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές
-
Ηρεμία πριν από τη γεωπολιτική καταιγίδα;
-
Ο Πούτιν υπενθυμίζει ότι αποτελεί απειλή για το ΝΑΤΟ
-
Ελληνική Ζύμη (Vivartia): Η εξαγορά που πέρασε στα "ψιλά", το ταμείο του 2025 και το νέο βήμα του Μ. Αραμπατζή
-
Δικό μας μοντέλο βιομηχανίας θέλουμε;
-
Η παραχώρηση των 22 περιφερειακών αεροδρομίων μπαίνει στην τελική ευθεία
-
Metlen: Τι κερδίζει με την εξαγορά της μονάδας της NK Trailers στον Βόλο
-
Μπορούμε καλύτερα (11)
-
Ελληνική Οικονομία: Με Σχέδιο, Αξιοπιστία και Εξωστρέφεια (8)
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα (6)
-
Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές (4)
-
Δικό μας μοντέλο βιομηχανίας θέλουμε; (2)
-
NYT: Ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποίησε αεροσκάφος με πολιτική εμφάνιση στο πρώτο πλήγμα κατά φερόμενων ως διακινητών ναρκωτικών (1)
-
Χάνει τη ρύθμιση στα ταμεία ένας στους δύο οφειλέτες - Οι λόγοι (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ