Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (η Εταιρεία) ανακοινώνει με βάση το Ν.3556/2007 (άρθρο 9, 14 και 21) σε συνδυασμό με την απόφαση 1/434/03.07.2007 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και την Εγκύκλιο υπ. αριθμ.33 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι ο Θεόφιλος Κεπενός, δυνάμει της από 25.11.2013 γνωστοποίησής του, ενημέρωσε την Εταιρεία για τη μεταβολή του ποσοστού της συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας, που επήλθε την 22.11.2013. Συγκεκριμένα, κατά την ανωτέρω ημεροχρονολογία, προέβη σε πώληση 1.273.000 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, μετά την οποία ο συνολικός αριθμός των μετοχών και των σχετικών δικαιωμάτων ψήφου του επί του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας ανήλθε σε 871.000 επί συνόλου 6.700.000, ήτοι ποσοστό 13% επί του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου. Η γνωστοποίηση πραγματοποιήθηκε λόγω της μείωσης του ποσοστού συμμετοχής του κάτω από τα όρια των 25%, 20% και 15% εκ μέρους του Θεόφιλου Κεπενού, ο οποίος σημειωτέον, δεν κατέχει εμμέσως δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.3556/2007 ή μέσω της κατοχής χρηματοπιστωτικών μέσων του άρθρου 11 του ίδιου νόμου.
-
07:43 Κ. Μητσοτάκης στο συνέδριο του Bloomberg: Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή
-
07:40 Η νομπελίστρια ειρήνης Ματσάδο θα θεωρηθεί "φυγόδικη" αν εγκαταλείψει τη Βενεζουέλα για να παραλάβει το βραβείο
-
07:31 Τουλάχιστον 35 ευρώ η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού-Πόσο θα αυξηθούν οι συντάξεις
-
07:30 Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει το Bitcoin; Τρία σενάρια
-
07:30 Dimand: Στην "αφετηρία" η επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του ΦΙΞ
-
07:30 Πόσους φόρους θα πληρώνουμε κάθε μήνα το 2026 - Οι πιο δύσκολοι μήνες
-
07:30 Una Terra: Στο επενδυτικό ραντάρ του fund η Ελλάδα
-
07:30 Quest: Σε τροχιά 4.000 lockers ως το τέλος του 2026 - Τι είπε η διοίκηση για την πώληση της ACS
-
07:30 Motor Oil Hellas: Η ζημιά στο διυλιστήριο ανήκει στο παρελθόν - Η επόμενη μέρα και οι στρατηγικές κινήσεις σε διύλιση, ρεύμα, κυκλική οικονομία
-
07:30 Ο αφοπλισμός της Χεζμπολάχ παραμένει μια δύσκολη εξίσωση
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
Ρωσία: Τυχόν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων από την ΕΕ θα απαντηθεί με λήψη νομικών μέτρων κατά Βελγίου και Euroclear
-
ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
Κάλας: Η ΕΕ αναγνωρίζει μόνο την Κυπριακή Δημοκρατία - Το Τουρκο-Λιβυκό Μνημόνιο παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
Ολοκληρώθηκε το κυρίως τμήμα του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου καλωδιακού συστήματος οπτικών ινών στον κόσμο, 2Africa
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Ούγγρος ΥΠΕΞ: "Η ΕΕ πρέπει να σταματήσει να στηρίζει οικονομικά το Κίεβο - Υπάρχει μια πολεμική μαφία"
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Επεισόδιο στο Αγαθονήσι: Προειδοποιητικές βολές σε τουρκικό αλιευτικό - Πήγε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (161)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (60)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (54)
-
Η Ελλάδα απαντά στις απειλές Ρωσίας για τη συμπαραγωγή drones με την Ουκρανία: "Αυτονόητο δικαίωμά μας - Απειλές κατά κυρίαρχων κρατών απορρίπτονται" (36)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (23)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (21)
-
Απειλές Ζαχάροβα: H Ρωσία θα απαντήσει "κατάλληλα" στην Ελλάδα για την κοινή παραγωγή drones με την Ουκρανία (12)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (10)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (10)
-
Επιστολή διαμαρτυρίας ενός Δημοσίου Υπαλλήλου (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ