Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία NTIONIK AEBE (εφεξής η "Εταιρεία") ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τους μετόχους, σύμφωνα με τον Κανονισμό 809/2004 της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και το ν. 3401/2005, όπως ισχύουν, ότι στις 25 Νοεμβρίου 2013 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του Ενημερωτικού Δελτίου για τη δημόσια προσφορά μετοχών της Εταιρείας, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το «Χ.Α.»).
Ειδικότερα, η Β Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 22/7/2013 αποφάσισε την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας κατά 3.999.726,00 ΕΥΡΩ, με την έκδοση 13.332.420 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας ΕΥΡΩ 0,30 εκάστης, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 1,70 νέες κοινές ονομαστικές για κάθε μία παλαιά κοινή ονομαστική μετοχή. Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών ανέρχεται σε 0,30 ΕΥΡΩ ανά μετοχή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της 1.11.2013, μετά από εξουσιοδότηση της Β Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων εξειδίκευσε τους όρους της παρούσας αύξησης και αποφάσισε ότι η τιμή διάθεσης δύναται να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής των υφισταμένων κοινών μετοχών της Εταιρείας κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης.
Μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ, σε περίπτωση που αυτή καλυφθεί πλήρως, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέρχεται σε 6.352.506,00 ΕΥΡΩ και θα διαιρείται σε 21.175.020 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ΕΥΡΩ εκάστης. Τα συνολικά έσοδα της έκδοσης θα ανέλθουν σε 3.999.726,00 ΕΥΡΩ.
Δείτε αναλυτικά την "Ανακοίνωση Διάθεσης του Ενημερωτικού Δελτίου" στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία"
-
17:00 Ο Όμιλος AVAX υποστηρικτής της 9ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης που ξεκινά στη Θεσσαλονίκη
-
17:00 Πώς προετοιμάζονται οι πλοιοκτήτες για αυξανόμενες κυβερνοαπειλές στον τομέα της ναυτιλίας
-
16:57 Τ. Θεοδωρικάκος: Επενδύουμε στην παραγωγική Ελλάδα και στην αναγέννηση της ελληνικής περιφέρειας
-
16:53 Σπ. Καραμπλιάνης: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ υπεύθυνος για ελέγχους και πληρωμές
-
16:52 ΕΑΤ: Έναρξη λειτουργίας Ταμείου Μικροδανείων Ανάκαμψης από φυσικές καταστροφές για τη Θεσσαλία
-
16:48 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: "Γαλάζιο" πάρτι απευθείας αναθέσεων και τον λογαριασμό πληρώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι
-
16:46 Γαλλία: Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Εθνοσυνέλευση στηρίζει ψήφισμα της Λεπέν
-
16:45 Εγκύκλιος για την ανάκληση ασύλου σε δικαιούχους που ταξιδεύουν πίσω στη χώρα τους
-
16:43 Πηγές ΝΔ: Τα ΚΥΔ, "μήτρα" του προβλήματος - Το ΠΑΣΟΚ φοβάται την αλήθεια
-
16:39 Μ. Ρήγας (Energean): Απαραίτητη η εγχώρια παραγωγή αερίου και πετρελαίου για την ενεργειακή ασφάλεια και εθνική κυριαρχία
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε. Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Απίστευτο: Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών
-
Η Ουκρανία έχει σχέδιο για τη νίκη - Οι σύμμαχοί της πάλι όχι
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (77)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Απίστευτο: Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (6)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε. Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Όλα τα ονόματα (5)
-
Ρωσία μετά τις δηλώσεις Τραμπ: Αν οποιαδήποτε χώρα δοκιμάσει πυρηνικά όπλα, θα το κάνουμε και εμείς (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ