Συνεχης ενημερωση
Η INTRACOM HOLDINGS ανακοινώνει ότι ο κ. Χρήστος Μιστριώτης αναλαμβάνει από 1 Νοεμβρίου 2013 καθήκοντα Chief Investment Officer με αρμοδιότητες τη διαχείριση των επενδύσεων του Ομίλου, καθώς και τη διαμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης για νέες δραστηριότητες και επενδύσεις των εταιρειών του Ομίλου.
Ο κ. Μιστριώτης προέρχεται από τον όμιλο Intralot όπου κατείχε τη θέση του Group Treasurer από το 2006 και έχει περισσότερο από 10 χρόνια εμπειρίας σε Treasury & Finance. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts (Hons) σε Economics και Econometrics από το Πανεπιστήμιο του Kent και μεταπτυχιακού από το Imperial College of Science and Technology του Λονδίνου.
Παράλληλα, στο δυναμικό της INTRACOM HOLDINGS εντάσσεται και η κα Λία Βασιλάκη, που αναλαμβάνει από 1 Νοεμβρίου 2013 καθήκοντα Chief Human Resources Officer με αρμοδιότητες τη χάραξη στρατηγικής και υλοποίησης βέλτιστων πρακτικών και αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού των εταιρειών του Ομίλου.
Η κα Βασιλάκη ήταν στη Wind από το 2005 έως και το 2012, όπου από το 2009 διετέλεσε Chief HR Officer. Έχει πολυετή εμπειρία, εκ των οποίων 10 χρόνια σε θέση HR Director, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως Coca Cola (Hellenic Bottling Company), GlaxoSmithKline, SmithKline Beecham CISA, STET Hellas. Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. σε Business Administration (Major in Computer Information) από το American College of Greece (DEREE).
-
17:52 Το οικιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων παρουσιάζει την Τετάρτη ο Ν. Δένδιας
-
17:45 CNN: Η Βρετανία σταμάτησε να παρέχει πληροφορίες στις ΗΠΑ για την Καραϊβική μετά τις επιθέσεις σε σκάφη
-
17:45 Βενεζουέλα: Μαζική ανάπτυξη στρατού ενόψει της άφιξης αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην Καραϊβική
-
17:39 Νέος CEO της Intralot ο Robeson Mandela Reeves
-
17:39 Χρηματιστήριο: Ήπια κέρδη δια χειρός Titan και ElvalHalcor
-
17:38 Στην Κωνσταντινούπολη ο Ουκρανός διαπραγματευτής Ουμέροφ για να "ξεμπλοκάρει" τις ανταλλαγές αιχμαλώτων με Ρωσία
-
17:36 Aegean: Στα €148 εκατ. τα κέρδη μετά από φόρους στο εννεάμηνο, αυξημένα κατά 12%
-
17:29 8o AIF: Στρατηγικές, προκλήσεις και προοπτικές για την ενεργειακή μετάβαση της Ελλάδας
-
17:26 Νιινίστο (τέως πρόεδρος Φινλανδίας): Οι Ευρωπαίοι πρέπει να συνομιλήσουν με τον Πούτιν
-
17:22 Την κατιούσα έχει πάρει το Bitcoin - Παραμένει "αδύναμο" μπροστά στην απώλεια 340 δισ. δολ. μέσα σε έναν μήνα
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Πώς μια επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο ανατινάζει τις σχέσεις ΕΕ - Κίνας
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Πλειστηριασμοί: Νέο σφυρί για τις εγκαταστάσεις της MLS Πληροφορική – Η άνοδος και η πτώση
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (139)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (50)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (30)
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος (24)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (9)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (8)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (8)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (7)
-
Ν. Καραχάλιος για κόμμα Καρυστιανού: "Ήταν έτοιμο, θα κάναμε ανακοινώσεις στις 24 Ιουλίου στα Χανιά" (6)
-
COVID: Σαφέστερη εικόνα των μακροχρόνιων επιπτώσεων (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ