Συνεχης ενημερωση
Την έγκριση του σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης ανακοίνωσε η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες.
Ειδικότερα, με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: "Σας γνωρίζουμε ότι σε συνέχεια της διαδικασίας συγχώνευσης των εταιρειών Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Παραγωγής και Εκμετάλλευσης Ιχθυοκαλλιεργειών με δ.τ. Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ, (απορροφούσα εταιρεία) και Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία Παραγωγής και Εκμετάλλευσης Ιχθυοκαλλιεργειών Μαλιακός με δτ. Μαλιακός Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ, (απορροφούμενη εταιρεία), εγκρίθηκε το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, όπως αυτό είχε προταθεί από τις Διοικήσεις των δύο εταιριών, από τις αρμόδιες Αρχές και καταχωρήθηκε η εγκριτική απόφαση στο ΦΕΚ με αρ. 11416/18-10-2006 και 11766/26-10-2006.
Σύμφωνα με το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης που προτείνουν τα Δ.Σ. των εταιρειών, η συγχώνευση θα γίνει με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1 και 5 του Ν. 2166/1993 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως 78 του Κ.Ν.2190/1920, το κεφάλαιο της απορροφούσας θα παραμείνει αμετάβλητο δεδομένου ότι η απορροφούσα κατέχει το 100% των μετοχών της απορροφούμενης, ώστε λόγω σύγχυσης οι μετοχές της τελευταίας θα ακυρωθούν.
Η διαδικασία της συγχώνευσης γίνεται με βάσει τα οικονομικά στοιχεία της 31/03/2006, ημερομηνία του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της απορροφώμενης Εταιρίας. Η συγχώνευση τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεως των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο εταιριών και των κατά Νόμο οριζόμενων αδειών και εγκρίσεων των αρμόδιων Αρχών και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους."
-
19:49 Βέλγιο: Διαδήλωση ευρωπαϊκών αγροτικών συνδικάτων κατά της συμφωνίας Mercosur την Πέμπτη
-
19:41 Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες – Συνεδριάσεις και τρακτέρ σε όλη τη Θεσσαλία
-
19:37 Ουκρανία (δημοσκόπηση): Η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται κατά της αποχώρησης των δυνάμεων από το Ντονμπάς
-
19:34 Κρεμλίνο: Η συμμετοχή των Ευρωπαίων στις διαπραγματεύσεις "δεν προμηνύει τίποτα καλό"
-
19:32 Μακρόν: Το Facebook αρνήθηκε να αφαιρέσει ψευδή είδηση για πραξικόπημα στη Γαλλία
-
19:29 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας
-
19:22 Στο "κόκκινο" οι ευρωαγορές με "βαρίδι" άμυνα και ενέργεια
-
19:13 Κ. Μητσοτάκης: Εξι νέα μέτρα για το στεγαστικό - Αδιαπραγμάτευτη η μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ - Live η ομιλία στη Βουλή
-
19:10 Ν. Χριστοδουλίδης: Οι 3 άξονες της κυπριακής προεδρίας της ΕΕ - Ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο
-
19:03 ΣτΕ: Κληρώθηκαν τα νέα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου και Εκλογοδικείου για το 2026-2027
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (89)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (57)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (26)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (17)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (16)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (9)
-
Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ