Συνεχης ενημερωση
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 30ης Οκτωβρίου 2013 το σύνολο των μετοχών που κατατέθηκαν ήταν 5.015.844 ήτοι ποσοστό 79,11% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.
Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι ενέκριναν τα ακόλουθα:
1. Τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις που καταρτίστηκαν σύμφωνα με τα Δ.Π.Χ.Π. της εταιρικής χρήσης 2013 (01.07.2012 - 30.06.2013) με τις επ’ αυτών εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή όπως αυτές έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο www.nakas.gr.
2. Όλες τις πράξεις που διενήργησε το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την χρήση 01.07.2012 - 30.06.2013 και την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της εν λόγω χρήσεως.
3. Οι αμοιβές και οι μισθοί που χορηγήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη χρήση 1.7.2012 – 30.6.2013, ανήλθαν στο ποσό των € 324.324,00 για τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες (σύμβαση σχέσεως μισθωτού) όπως αναγράφονται στα Μισθολόγια της εταιρείας συμπεριλαμβανομένων των νομίμων εργοδοτικών εισφορών. Για δε το έτος 01.07.2013 – 30.06.2014 εγκρίνεται όπως καταβληθούν ως μισθοί στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ποσό που δεν θα υπερβαίνει τo παραπάνω αναφερόμενο ποσό.
4. Την επιλογή της εταιρείας «Σ.Ο.Λ. Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ» Φωκ. Νέγρη 3, Αθήνα και συγκεκριμένα τους ορκωτούς ελεγκτές λογιστές κο. Ηλία Καλιντέρη του Θεοφάνη Αρ. Μητ. ΣΟΕΛ 36951 ως τακτικό και ως αναπληρωματικό τον κο. Κωσταρέλη Ιωάννη του Αθανασίου με Αρ. Μητ. ΣΟΕΛ 13691 για τον έλεγχο της χρήσης 01.07.2013 – 30.06.2014.
5. Την ανανέωση της άδειας για την απόκτηση ακινήτων μελών του Δ.Σ. από την εταιρεία σύμφωνα με την Απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 03.11.2011 (Πρακτικό υπ’ αριθμ. 56).
6. Άλλα θέματα δεν αναπτύχθηκαν.
-
21:51 Bloomberg: Η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι ενορχήστρωσαν την κλοπή $13 δισ. σε Bitcoin
-
21:47 Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι τραυμάτισαν τέσσερις Παλαιστίνιους και πυρπόλησαν περιουσίες
-
21:35 ΟΗΕ: Το Νότιο Σουδάν κινείται προς "αρνητική και πιθανώς επικίνδυνη κατεύθυνση"
-
21:23 Νιούσομ (κυβερνήτης Καλιφόρνιας) από την COP30: Ο Τραμπ επιμένει στην ανόητη στάση του
-
21:19 Ισραήλ: Παραιτήθηκε ο υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων, στενός συνεργάτης του Νετανιάχου
-
21:18 Ρουμανία: Κρατικό έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία της Lukoil θέλει ο υπ. Ενέργειας
-
21:09 Xεζμπολάχ: Καταδικάζει τις αμερικανικές πιέσεις στη Βηρυτό - "Δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας"
-
20:59 Bloomberg: Οι ΗΠΑ εξετάζουν την κατασκευή στρατιωτικής βάσης 10.000 ατόμων "κοντά στη Γάζα"
-
20:40 Μαχμούντ Αμπάς: Υπόσχεται "μεταρρυθμίσεις" στην Παλαιστινιακή Αρχή και ταχεία διεξαγωγή εκλογών
-
20:36 Στη φυλακή ο ρασοφόρος YouΤuber και τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Πώς μια επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο ανατινάζει τις σχέσεις ΕΕ - Κίνας
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Πλειστηριασμοί: Νέο σφυρί για τις εγκαταστάσεις της MLS Πληροφορική – Η άνοδος και η πτώση
-
"Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα" ο Ορμπάν υπό τον φόβο εκλογικής ήττας - Αυξάνει το έλλειμμα, φορολογεί τις τράπεζες
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (150)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (57)
-
Δημοσκόπηση Interview: Στο 29,2% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος (34)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (32)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (10)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ. ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (10)
-
COVID: Σαφέστερη εικόνα των μακροχρόνιων επιπτώσεων (9)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (8)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (7)
-
Ν. Καραχάλιος για κόμμα Καρυστιανού: "Ήταν έτοιμο, θα κάναμε ανακοινώσεις στις 24 Ιουλίου στα Χανιά" (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ