Συνεχης ενημερωση
Η Διοίκηση της F.G. EUROPE A.E ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση των κατά 100% θυγατρικών της εταιρειών ΦΕΙΔΑΚΗΣ SERVICE A.E. και ΦΕΙΔΑΚΗΣ LOGISTICS A.E.
Η συγχώνευση εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμόν Κ2-5977/10-10-2013 Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας σύμφωνα με τις από 28-12-2012, 20-05-2013 και 17-09-2013 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της απορροφώσας, και τις από 28-12-2012, 20-05-2013 και 17-09-2013 αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των απορροφούμενων εταιρειών, τις διατάξεις των άρθρων 69-78 του Κ.Ν. 2190/1920, τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993, και την υπ’ αριθμόν 18725/18-09-2013 πράξη της Συμβολαιογράφου Αθηνών Μαρίας Παν. Τσαγγάρη.
Η ανωτέρω εγκριτική απόφαση καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.) της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικού Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας την 11-10-2013 με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 107043 σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν Κ2-6195/11-10-2013 ανακοίνωση, η οποία διαβιβάσθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο, προς δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ.
Μετά και την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, για τις συναλλαγές με το κοινό, εξακολουθούν να ισχύουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας των πρώην θυγατρικών εταιρειών.
-
14:02 Ρούτε: Η Ρωσία ενήργησε εντελώς απερίσκεπτα - Το ΝΑΤΟ θα υπερασπιστεί κάθε εκατοστό των εδαφών του
-
14:02 Petrofin: Η ελληνική ναυτιλία ενισχύθηκε το 2024 Συγκέντρωση ισχύος, αλλά αβέβαιες προοπτικές
-
13:48 Ρώσος διπλωμάτης: Τα drones που καταρρίφθηκαν στην Πολωνία προέρχονταν από την Ουκρανία
-
13:42 Στάρμερ: "Εξαιρετικά ριψοκίνδυνη" η ρωσική παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου
-
13:33 Όρμπαν: Η παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας της Πολωνίας είναι απαράδεκτη
-
13:32 Ισραηλινός πρεσβευτής στις ΗΠΑ για επίθεση στο Κατάρ: "Αν δεν τους πετύχαμε αυτή τη φορά, θα τους πετύχουμε την επόμενη"
-
13:30 Νότια Κορέα: Η Σεούλ στέλνει αεροπλάνο για να επαναπατρίσει τους πολίτες της που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ
-
13:29 Enterprise Greece: Αισιόδοξα μηνύματα για δυναμική αύξηση των ελληνικών εξαγωγών
-
13:24 Νεπάλ: Στους 25 οι νεκροί στις διαδηλώσεις - Στρατιώτες φρουρούν το κοινοβούλιο
-
13:21 N. Ανδρουλάκης: Με τις πρωτοβουλίες μας δίνουμε καθημερινά μάχη να μειωθεί το κόστος ζωής και να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - Η πολωνική κυβέρνηση ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 4 του ΝΑΤΟ (81)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (33)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (32)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (14)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (12)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (9)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (8)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (8)
-
Λιθουανία: Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι η εισβολή ρωσικών drones στην Πολωνία ήταν σκόπιμη (4)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
