Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου παγκοσμίως που λαμβάνει την πιστοποίηση ‘GSA Point to Point SOAP/HTTPS Transport and Security Specification’ για το σύστημα διασύνδεσης και εποπτείας βιντεολόττο, ‘iGEM’ και μία από τις δύο εταιρείες διεθνώς που πετυχαίνει την πιστοποίηση για τη συμμόρφωση του συστήματός της με το πρότυπο ‘GSA Game to System (G2S) Message Protocol’. H διπλή αυτή πιστοποίηση έγινε από τον Διεθνή Οργανισμό ‘Gaming Standards Association (GSA)’.
Το iGEM είναι ένα σύστημα που υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα επικοινωνίας και επιτρέπει την παράλληλη υποστήριξη μίας ευρείας γκάμας μηχανών βιντεολόττο μέσω της χρήσης καινοτόμων μετατροπέων πρωτοκόλλων. Η πλήρης έκδοση του συστήματος περιλαμβάνει μία σειρά από λειτουργίες, όπως έλεγχο και εποπτεία των τερματικών βιντεολόττο σε πραγματικό χρόνο, παραμετροποίηση μηχανών εξ αποστάσεως, έλεγχο ταυτότητας παιχνιδιών, εκτύπωση κουπονιού και επανεισαγωγή του (TITO), συμμετοχή χωρίς τη χρήση μετρητών, player club, μηχανισμούς προώθησης της υπεύθυνης συμμετοχής (responsible gaming), λεπτομερείς αναφορές και οικονομικές καταστάσεις, υποστήριξη τοπικών ή ευρείας κλίμακας τζακποτ, τζακποτ “κρυφής τιμής”, κ.α.
Ο κ. Peter DeRaedt, Πρόεδρος της Gaming Standards Association, δήλωσε: “Η GSA είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που ένα εξέχον μέλος της Ένωσής μας λαμβάνει αυτή τη σημαντική πιστοποίηση. Αναπτύξαμε αυτό το πρόγραμμα πιστοποιήσεων, ώστε οι διαχειριστές βιντεολόττο να έχουν τη βεβαιότητα ότι πάντα προμηθεύονται παιγνιομηχανήματα και συστήματα που ακολουθούν τα πρότυπα της GSA. Είμαστε ευτυχείς που η INTRALOT λειτουργεί σύμφωνα με τα πολύ υψηλά πρότυπα της πιστοποίησης."
Ο κ. Θεόδοσιος Έγγελης, Gaming Solutions Director της INTRALOT, δήλωσε: “Στην INTRALOT προωθούμε συνεχώς την καινοτομία και επιδιώκουμε να λαμβάνουμε πιστοποιήσεις, οι οποίες διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με απώτερο στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των πωλήσεων και της κερδοφορίας των πελατών μας διεθνώς. Με τη διπλή αυτή πιστοποίηση τόσο οι υφιστάμενοι όσο και οι μελλοντικοί πελάτες μας είναι σίγουροι ότι το σύστημα iGEM υποστηρίζει άριστα όλα τα παιγνιομηχανήματα ανεξαρτήτως κατασκευαστή και προμηθευτή σήμερα, αλλά και στο μέλλον”.
Το σύστημα iGEM της INTRALOT έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί σήμερα στη Βικτώρια της Αυστραλίας και στο Οχάιο των ΗΠΑ, για την εποπτεία χιλιάδων τερματικών βιντεολόττο που λειτουργούν με διαφορετικά πρωτόκολλα. Προηγούμενες εκδόσεις του συστήματος έχουν αναπτυχθεί από την INTRALOT και λειτουργούν αυτήν τη στιγμή στη Νέα Ζηλανδία, το Περού, την Τζαμάικα και άλλες χώρες.
Ο έλεγχος συμμόρφωσης με τα πρότυπα της GSA πραγματοποιήθηκε από την Gaming Laboratories International (GLI), την κορυφαία, διεθνή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης, καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.
-
17:46 Bank of America: Η νέα εποχή επαναξιολόγησης των ευρωπαϊκών τραπεζών φέρνει την Ελλάδα στο προσκήνιο
-
17:42 HELLENiQ ENERGY: Διανομή προσωρινού μερίσματος χρήσης 2025 €0,20/μτχ
-
17:40 Ιράν: Υπόσχεται "γρήγορες" και "δημόσιες" δίκες - "Θάνατος στην Αμερική" φωνάζουν οι υποστηρικτές του καθεστώτος
-
17:33 Χρηματιστήριο: Ανοδική επαναφορά με άλμα ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΕΤΕ
-
17:33 Κλίνγκμπαϊλ: Η Ευρώπη πρέπει να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στην εποχή Τραμπ - Μην γίνουμε "πιόνια μεγάλων δυνάμεων"
-
17:29 Ιράν: Κούρδοι μαχητές επιχείρησαν να περάσουν από το Ιράκ στο Ιράν - Συγκρούσεις με τους Φρουρούς της Επανάστασης
-
17:23 NYT: Το FBI ερευνά το σπίτι δημοσιογράφου που κάλυψε τις απολύσεις υπαλλήλων από την κυβέρνηση Τραμπ
-
17:22 Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων μείωσης ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένες κατοικίες φυσικών προσώπων για το 2026
-
17:17 Η Δανία ενισχύει "από σήμερα" τη στρατιωτική της παρουσία στη Γροιλανδία
-
17:07 Reuters: Ο Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει τη μεταπολεμική ηγεσία της Γάζας - Τα ονόματα στο τραπέζι
-
Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της;
-
Ένα είναι το νέο κόμμα
-
Διπλωματικό επεισόδιο Αρμενίας - Ρωσίας, μετά το κάλεσμα Σολοβιόφ για "ρωσική στρατιωτική επέμβαση" στη χώρα
-
Η πορεία που δεν χωρούσε στα παλιά κουτιά
-
Οι περισσότεροι Βενεζουελάνοι θέλουν τη Ματσάδο στο "τιμόνι" της χώρας - Πόσοι επιδοκιμάζουν τη σύλληψη Μαδούρο
-
Σοκ και ΔΕΟΣ από την ΑΑΔΕ στη φοροδιαφυγή - Η νέα υπηρεσία και ποιους θα ελέγχει
-
Γιατί οι Έλληνες πληρώνουν ακριβότερα το ελαιόλαδο
-
Bloomberg: Σύμμαχοι της Ρωσίας παραπονιούνται ότι ο Πούτιν είναι "απών" όποτε τον χρειάζονται, με τελευταίο θύμα τον Μαδούρο
-
Πόση θα είναι η νέα μείωση εισφορών - Πότε θα εφαρμοστεί και τι σημαίνει για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
-
Μακρόν για Γροιλανδία: Εάν επηρεαστεί η κυριαρχία ενός συμμάχου, οι αλυσιδωτές επιπτώσεις θα είναι άνευ προηγουμένου
-
Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της; (117)
-
Αν δεν κάθεσαι στο τραπέζι, είσαι στο μενού (30)
-
Η Μ. Καρυστιανού παραιτήθηκε, αλλά οι αιχμές συνεχίζονται: "Σιωπούσα για να μην σας εκθέσω για τα οικονομικά" (23)
-
Τραμπ: Άσεμνη χειρονομία κατά διαδηλωτή μπροστά σε κάμερες (22)
-
Δύο ημέρες λιγότερες για το κράτος δουλέψαμε το 2025 (21)
-
Πολιτική κινούμενη άμμος με την κάθοδο Καρυστιανού και Τσίπρα στις εκλογές (16)
-
Ένα είναι το νέο κόμμα (15)
-
Νίκαια: Βανδάλισαν τα τρακτέρ δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση με K. Μητσοτάκη - "Προδότης" (13)
-
Politico: Σε αναζήτηση συμφωνίας με τον Τραμπ οι Ευρωπαίοι για τη Γροιλανδία - Θέλουν να αποφύγουν τη σύγκρουση με τις ΗΠΑ (12)
-
"Καρατομήθηκε" ο διοικητής της ΥΠΑ για το μπλακ άουτ στο FIR (11)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ