Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Νοε-2006 18:56

  Σάνυο: Πώληση του 24% της "Ιατρόπολις Μαγνητική Τομογραφία"

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη μεταβίβαση του 24% που κατέχει στην εταιρεία "Ιατρόπολις Μαγνητική Τομογραφία" θα προχωρήσει η Σάνυο Ελλάς. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η σημερινή (1 Νοεμβρίου) έκτακτη Γενική Συνέλευση στα πλαίσια της εγκρίσεως συμβάσεων με πρόσωπα υπαγόμενα στο άρθρο 23Α του Ν. 2190/1920, αποφάσισε την πώληση και μεταβίβαση στα πρόσωπα αυτά του ποσοστού (24%) που κατέχει στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Ανώνυμης Εταιρείας "Ιατρόπολις Μαγνητική Τομογραφία".

  Σημειώνεται πως η εταιρεία έλαβε την εν λόγω απόφαση, ακολουθώντας γενικότερη πολιτική αφενός μεν να μη συμμετάσχει σε εταιρείες που δεν εναρμονίζονται με την στρατηγική της, αφετέρου δε διότι η τιμή του άνω ποσοστού, η οποία ανέρχεται σε έξι εκατομμύρια ευρώ, και ο τρόπος πληρωμής, κρίθηκαν συμφέροντα.

  Στην έκτακτη γενική συνέλευση παρέστησαν και αντιπροσωπεύτηκαν 30 μέτοχοι κομιστές 28.530.986 κοινών ανώνυμων μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, αντιπροσωπεύοντας το 55,85% του Μετοχικού Κεφαλαίου.

  Η Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας ομόφωνα ενέκρινε συμβάσεις της εταιρείας με πρόσωπα που υπάγονται στο άρθρο 23Α του Ν. 2190/1920.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ