Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 01-Νοε-2006 14:15

  Intrakat: Συμβάσεις με ΕΤΒΑ ύψους 2,51 εκατ. ευρώ για ευρυζωνικά δίκτυα

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Στην υπογραφή συμβάσεων συνολικού ύψους 2,51 εκατ. ευρώ προχώρησε η Intrakat με την ΕΤΒΑ Βιομηχανικές Περιοχές Α.Ε. (ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε.), για την κατασκευή ευρυζωνικών δικτύων, μετά από σχετικούς διαγωνισμούς, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

  Ειδικότερα, η κοινοπραξία Intrakat- ΕΛΤΕΡ (50-50%) ανέλαβε την κατασκευή ευρυζωνικών δικτύων στις βιομηχανικές περιοχές  Πατρών, Ιωαννίνων, Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής. Οι προϋπολογισμοί των έργων ανέρχονται σε € 538,4 χιλ., € 492 χιλ., € 974,6 χιλ. και € 503,9 χιλ. αντίστοιχα.

  Στο πλαίσιο των συμβάσεων προβλέπεται η κατασκευή δικτύου οπτικών ινών καθώς και η εγκατάσταση κόμβων  με τον απαιτούμενο παθητικό και ενεργό εξοπλισμό. Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2007.

  Η INTRAKAT, διαβλέποντας τις υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στον τομέα των ευρυζωνικών δικτύων, δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και στη διασφάλιση ορθής λειτουργίας υποδομών δικτύων οπτικών ινών καθώς και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σύνδεσης στο δίκτυο, έχοντας αναλάβει σημαντικά έργα στον τομέα αυτό, όπως:

  - η μελέτη-κατασκευή των μητροπολιτικών δικτύων οπτικών ινών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη της Forthnet,
  - η μελέτη - κατασκευή δικτύων οπτικών ινών και εγκατάστασης εξοπλισμού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη της HOL
  - το δίκτυο οπτικής ίνας Αθήνας-Θεσσαλονίκης της Vodafone κ.α.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ