Συνεχης ενημερωση
Η ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕΒΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι, την 30η Αυγούστου 2013 πραγματοποιήθηκε, Εκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, στην οποία παρέστησαν 21 μέτοχοι με δικαίωμα ψήφου, οι οποίοι κατείχαν 31.938.503 μετοχές και δικαιώματα ψήφου και οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 62,52% του συνόλου των μετοχών. Η συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία ως προς το θέμα υπό στοιχείο 2 της ημερησίας διατάξεως, όμως διαπιστώθηκε ότι δε βρισκόταν σε νόμιμη απαρτία για την λήψη αποφάσεως επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης υπό το στοιχείο 1 το οποίο απαιτεί, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις του Νόμου 2190/1920 και του καταστατικού της εταιρείας αυξημένη απαρτία, ήτοι των δύο τρίτων (2/3) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, το οποίο (θέμα) σχετίζεται με την μείωση του εταιρικού κεφαλαίου και την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 
Δεδομένων των ανωτέρω, μετά από σχετική εισήγηση του Προέδρου, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα αφενός να ματαιώσει τη συζήτηση και του θέματος υπό στοιχείο 2, για το οποίο απαιτείται η συνήθης απαρτία, και προς διευκόλυνση της διαδικασίας να συζητηθούν ταυτόχρονα με το θέμα υπό στοιχείο 1 και αφετέρου να προβεί στην διαδικασία της Α΄ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ενημέρωσε τους κ. κ μετόχους ότι δεν θα ακολουθήσει νέα πρόσκληση από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, δεδομένου ότι στην ήδη υφιστάμενη και δημοσιευθείσα κατά τα ανωτέρω πρόσκληση ορίζεται ότι η πρώτη Επαναληπτική ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα, χωρίς νέα πρόσκληση, στις 13.09.2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 05:00 μ.μ στην έδρα της εταιρείας, στην Μεταμόρφωση Αττικής, στο 12ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών ? Λαμίας, ενώ σε περίπτωση μη επίτευξης και σε αυτή τη συνεδρίαση της απαιτούμενης από το Νόμο και το καταστατικό προβλεπόμενης απαρτίας επί του συνόλου ή μέρους των άνω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η δεύτερη επαναληπτική ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα, χωρίς νέα πρόσκληση, την 27.09.2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 04.00 μ.μ. στην ως άνω έδρα της εταιρείας.
- 
                                09:38 Χέγκσεθ: Οι αμυντικοί δεσμοί ΗΠΑ - Ινδίας ποτέ δεν ήταν ισχυρότεροι
- 
                                09:35 "Ημέρα Καριέρας" της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα: Πάνω 30 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας
- 
                                09:35 Πειραιώς: Στα €854 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο, στο 15% η απόδοση ιδίων κεφαλαίων
- 
                                09:32 Uber: Θα επενδύσει 200 εκατ. δολάρια σε τεχνολογικό κέντρο στην Τουρκία
- 
                                09:30 Ν. Παπαθανάσης: 72,6 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για επαγγελματική κατάρτιση σπουδαστών
- 
                                09:25 Όρμπαν: Θα ζητήσω από τον Τραμπ εξαίρεση από τις κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο
- 
                                09:17 ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Φεύγας θεωρεί πραγματικούς αγρότες τον "Φραπέ" και τον "Χασάπη" και αγνοεί τους τίμιους αγρότες
- 
                                09:13 Κυκλώνας Μελίσα: Σχεδόν 50 νεκροί στην Καραϊβική, καταφθάνει βοήθεια
- 
                                09:11 Μεικτές τάσεις στις ασιατικές αγορές στον απόηχο της συνάντησης Τραμπ-Σι
- 
                                09:05 Siemens και Sidenor: Εξοικονόμηση ενέργειας 46% στο αντλητικό συγκρότημα του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια!
- 
                                Ρευστότητα, επέκταση, κερδοφορία - Ο τριπλός άξονας του ΟΛΠ
- 
                                Γιατί οι κυρώσεις Τραμπ σε Lukoil και Rosneft δεν έχουν αντίκρισμα
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης
- 
                                Η κοινή παραδοχή για τη γήρανση που ίσως είναι λανθασμένη
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (24)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (8)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (7)
- 
                                ΗΠΑ και Κίνα υπέγραψαν 10ετές πλαίσιο αμυντικής συμφωνίας (3)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (3)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (2)
- 
                                Ο Μητσοτάκης στη Μονή Σινά, με μηνύματα διπλωματικής αναβάθμισης της Ελλάδας (1)
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία (1)
- 
                                Αναταραχή διαρκείας στο ΠΑΣΟΚ- Ο Τσίπρας "χτίζει" κόμμα (1)
- 
                                Η ΕΚΤ και η τέχνη της ακινησίας (1)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
