Συνεχης ενημερωση
Η ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 31.07.2013, αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 13.877 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 18.595,18 ευρώ, λόγω μετατροπής 1.500 ομολογιών σε 13.877 μετοχές, από το υφιστάμενο Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο (ΜΟΔ) της εταιρίας, έκδοσης 12.07.2007, ονομαστικής αξίας 12,49 Ευρώ, με τιμή μετατροπής 1,35 ευρώ ανά μετοχή, σύμφωνα με την αποφάσεις της Α΄ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 11.4.2007, της Γενικής Συνέλευσης των Ομολογιούχων της 29.06.2012, της Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 11.07.2012 και τις αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου της 24.05.2007 και 9.07.2007.
Η ανωτέρω αύξηση, που δεν αποτελεί άμεση τροποποίηση του καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το Δ.Σ. της Εταιρίας την 12.07.2013, και καταχωρήθηκε στο Μ.Α.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης με την υπ΄ αριθμ. K2-5201/ 18.07.2013 σχετική ανακοίνωση.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών την 25.07.2013 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 13.877 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας.
Οι νέες μετοχές θα είναι πιστωμένες κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των Μετόχων στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ).
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (τηλ 210 66 98 335, Υπεύθυνη κα. Κωτσοβού Μαρία).
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Κομισιόν: "Πράσινο φως" για το πρόγραμμα SAFE ύψους €150 δισ. - Η Ελλάδα εξασφάλισε πάνω από €700 εκατ.
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (40)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (20)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
