Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 19-Ιουλ-2013 10:36

    Intralot: Ανακοίνωση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε συνέχεια των από 17 Ιουνίου 2013, 24 Ιουνίου 2013, 26 Ιουνίου 2013 και 5 Ιουλίου 2013 ανακοινώσεων, η Intralot Luxembourg S.A. (ο Προτείνων) ανακοινώνει σήμερα την περαιτέρω παράταση της Προθεσμίας Λήξης και της Ημερομηνίας Καταβολής της προαιρετικής προτάσεως προς τους κατόχους (οι Κάτοχοι Τίτλων) των υφιστάμενων Εγγυημένων Ανταλλάξιμων Πιστωτικών Τίτλων (Guaranteed Exchangeable Notes) συνολικής ονομαστικής αξίας €200.000.000 (με ετήσιο επιτόκιο 2,25%), λήξεως το 2013 (οι Τίτλοι), για αγορά του συνόλου ή μέρους των Τίτλων από τον Προτείνοντα με καταβολή τοις μετρητοίς (η Πρόταση).

    Η παρούσα ανακοίνωση δεν περιλαμβάνει τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις της Πρότασης, που περιλαμβάνονται στο από 17 Ιουνίου 2013 Πληροφοριακό Σημείωμα (Tender Offer Memorandum) (το Πληροφοριακό Σημείωμα) που συνέταξε ο Προτείνων σε σχέση με την Πρόταση (όπως έχει τροποποιηθεί ως εκτίθεται κατωτέρω), και τελεί υπό την επιφύλαξη των περιορισμών στην προσφορά και διάθεση, που αναφέρονται κατωτέρω και περιγράφονται αναλυτικότερα στο Πληροφοριακό Σημείωμα. Συνιστάται στους Κατόχους Τίτλων να διαβάσουν προσεκτικά το Πληροφοριακό Σημείωμα, αντίγραφα του οποίου (υπό τους περιορισμούς στη διενέργεια διάθεσης) διατίθενται από τον Εκπρόσωπο Αποδοχής (Tender Agent) ως κατωτέρω. Λέξεις με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα που χρησιμοποιούνται στην παρούσα ανακοίνωση και δεν ορίζονται εντός αυτής, έχουν το νόημα που τους αποδίδεται στο Πληροφοριακό Σημείωμα.

    Περαιτέρω Παράταση της Προθεσμίας Λήξης και της Ημερομηνίας Καταβολής

    Ο Προτείνων αποφάσισε να παρατείνει περαιτέρω την Προθεσμία Λήξης μέχρι την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013, και την αναμενόμενη Ημερομηνία Καταβολής την Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013.

    Η Ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου στις 12μ (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2013, ή το συντομότερο δυνατό αμέσως μετά.

    Οιαδήποτε αναφορά του Πληροφοριακού Σημειώματος στην Προθεσμία Λήξης, την Ημερομηνία Καταβολής και την ημερομηνία της Ανακοίνωσης των Αποτελεσμάτων θα πρέπει να θεωρείται ότι αναφέρεται στην αντίστοιχη ημερομηνία όπως αυτή έχει παραταθεί.

    Επιδιωχθείσα Έκδοση Νέων Τίτλων από την Intralot Finance Luxembourg S.A.

    Τον προηγούμενο μήνα, η Intralot Α.Ε. - Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα και Υπηρεσίες Τυχερών Παιχνιδιών (η Μητρική Εταιρεία) αποφάσισε να μην προχωρήσει η Intralot Finance Luxembourg S.A. στην προσφορά τίτλων υψηλής απόδοσης [high yield offering] λόγω αστάθειας της αγοράς. Η Μητρική Εταιρεία θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες να μελετά τις συνθήκες της αγοράς ενόψει της εισόδου στην αγορά την κατάλληλη στιγμή.

    Δικαιώματα ανακλήσεως

    Ο Προτείνων θεωρεί ότι η περαιτέρω παράταση της Προθεσμίας Λήξης και της Ημερομηνίας Καταβολής κατά την παρούσα ανακοίνωση, δύνανται να έχουν σημαντική αρνητική επίπτωση στα συμφέροντα των Κατόχων Τίτλων, οι οποίοι έχουν ήδη αποστείλει Ηλεκτρονικά Εντολή Αποδοχής σχετικά με την Πρόταση. Κάτοχοι Τίτλων που έχουν ήδη υποβάλει Ηλεκτρονικά Εντολή Αποδοχής πριν από τη δημοσίευση της παρούσης ανακοίνωσης δύνανται να την ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή έως την 16:00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 (η Προθεσμία Ανακλήσεως) (με την επιφύλαξη τυχόν συντομοτέρων προθεσμιών κατά τους κανόνες λειτουργίας των Συστημάτων Εκκαθάρισης και οιωνδήποτε Ενδιαμέσων Φορέων, μέσω των οποίων οι εν λόγο Κάτοχοι Τίτλων τηρούν τους Τίτλους τους).

    Κάτοχοι Τίτλων που επιθυμούν να ασκήσουν δικαίωμα ανάκλησης κατά τα προαναφερθέντα, θα πρέπει να το πραγματοποιήσουν με την υποβολή απευθείας ή για λογαριασμό τους, εντολής προς το σχετικό Σύστημα Εκκαθάρισης, όπου τηρούνται οι Τίτλοι σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διαδικασίες του υπόψη Συστήματος Εκκαθάρισης, επισημαίνοντας την πρόθεση του Κατόχου Τίτλων να ανακαλέσει την υποβληθείσα Ηλεκτρονικά Εντολή Αποδοχής ανά πάσα στιγμή έως την λήξη της Προθεσμίας Ανακλήσεως.

    Οι Κάτοχοι Τίτλων δε θα δικαιούνται να ανακαλέσουν υποβληθείσες Ηλεκτρονικά Εντολές Αποδοχής μετά την εκπνοή της Προθεσμίας Ανακλήσεως. Συνιστούμε στους Κατόχους Τίτλων να επιβεβαιώσουν με τους Ενδιαμέσους Φορείς, μέσω των οποίων τηρούν τους Τίτλους, την προθεσμία για την παραλαβή από τον σχετικό Ενδιάμεσο Φορέα εντολών για την ανάκληση υποβληθείσας Ηλεκτρονικά Εντολής Αποδοχής προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την έγκαιρη υποβολή εντολών ανάκλησης στον Εκπρόσωπο Αποδοχής πριν την εκπνοή της

    Προθεσμίας Ανακλήσεως

    Προς άρση πάσης αμφιβολίας, Κάτοχοι Τίτλων που δεν ασκούν το εν λόγω δικαίωμα ανακλήσεως κατά τα προαναφερθέντα θα θεωρούνται ότι έχουν παραιτηθεί εκ του δικαιώματος αυτού και οι υποβληθείσες Ηλεκτρονικά Εντολές Αποδοχής θα παραμένουν ισχυρές.

    Ηλεκτρονική Εντολή Προσφοράς

    Για να αποδεχθούν την Πρόταση, οι Κάτοχοι Τίτλων θα πρέπει εγκύρως να προσφέρουν τους Τίτλους τους, υποβάλλοντας ή να φροντίζοντας να υποβληθεί για λογαριασμό τους έγκυρη Ηλεκτρονική Εντολή Προσφοράς, την οποία θα πρέπει να λάβει ο Εκπρόσωπος Αποδοχής έως τις 4 μ.μ. (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013. Οι Ηλεκτρονικές Εντολές Προσφοράς είναι ανέκκλητες πλην των περιορισμένων περιπτώσεων που περιγράφονται στο Πληροφοριακό Σημείωμα και στη παρούσα ανακοίνωση.

    Οι Ηλεκτρονικές Εντολές Προσφοράς πρέπει να υποβάλλονται σε σχέση με ελάχιστο ποσό κεφαλαίου Τίτλων ύψους €50.000, η αξία του οποίου δεν θα πρέπει να υπολείπεται της ελάχιστης ονομαστικής αξίας (denomination) των Τίτλων, και μπορούν να υποβάλλονται περαιτέρω σε ακέραια πολλαπλάσια των €50.000.

    Οι Κάτοχοι Τίτλων καλούνται να διαβάσουν το Πληροφοριακό Σημείωμα για τις πλήρεις λεπτομέρειες και πληροφορίες επί της διαδικασίας συμμετοχής στην Πρόταση.

    Αναθεωρημένο Ενδεικτικό Χρονοδιάγραμμα της Προτάσεως 

     
    Γεγονότα
     
     
    Ημερομηνία και Ώρα
     
     
    Λήξη προθεσμίας για την ανάκληση υποβληθεισών πριν από τη δημοσίευση της παρούσης ανακοίνωσης Ηλεκτρονικά Εντολής Αποδοχής
     
    16.00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Πέμπτη 25 Ιουλίου, 2013
     
    Λήξη Προθεσμίας
     
    16.00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) την Παρασκευή 2 Αυγούστου, 2013
     
    Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων
     
     
    Περίπου στις 12:00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου) τη Δευτέρα 5 Αυγούστου, 2013, ή συντομότερο εφικτό αμέσως μετά
     
     
    Ημερομηνία Καταβολής
     
    Αναμένεται να είναι η Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2013, με την επιφύλαξη ότι ο Όρος Χρηματοδότησης και οι Γενικοί Όροι θα έχουν ικανοποιηθεί ή, κατά περίπτωση, θα έχουν παύσει να ισχύουν κατόπιν σχετικής παραιτήσεως
     


    Ο Προτείνων δικαιούται κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια να παρατείνει, επανυποβάλλει, τροποποιήσει, παραιτηθεί εξ οιουδήποτε όρου, τροποποιήσει ή καταργήσει οιονδήποτε όρο της Πρότασης ανά πάσα στιγμή (υπό την επιφύλαξη της κείμενης νομοθεσίας και των οριζομένων στο Πληροφοριακό Σημείωμα) και οι ως άνω ημερομηνίες και ώρες τελούν υπό την επιφύλαξη του δικαιώματος του Προτείνοντος να προβεί στην εν λόγω παράταση, επανυποβολή, τροποποίηση ή/και κατάργηση της Πρότασης.

    Συνιστούμε στους Κατόχους Τίτλων να συμβουλευτούν οιανδήποτε τράπεζα, χρηματιστή ή άλλον ενδιάμεσο φορέα μέσω του οποίου τηρούνται οι Τίτλοι τους, στις περιπτώσεις που ο εν λόγω ενδιάμεσος φορέας θα πρέπει να λάβει εντολές από Κάτοχο Τίτλων προκειμένου ο υπόψη Κάτοχος να συμμετάσχει ή (στις ειδικά αναφερόμενες περιστάσεις στις οποίες η ανάκληση επιτρέπεται) να ανακαλέσει τις εντολές του περί συμμετοχής στην Πρόταση έως την εκπνοή της Προθεσμίας Ανάκλησης που αναφέρεται ανωτέρω. Οι προθεσμίες που τίθενται από οιονδήποτε τέτοιο ενδιάμεσο φορέα και από έκαστο Σύστημα Εκκαθάρισης για την υποβολή ή την ανάκληση Εντολής Αποδοχής είναι συντομότερες από τις σχετικές προθεσμίες που αναφέρονται ανωτέρω και στο Πληροφοριακό Σημείωμα.

    Με την επιφύλαξη ρητής αναφοράς περί του αντιθέτου, ανακοινώσεις σχετικά με την Πρόταση θα δημοσιεύονται με ανάρτησή τους στον ιστότοπο του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου (www.bourse.lu). Ανακοινώσεις δύνανται να πραγματοποιούνται επίσης (i) στη σχετική οθόνη του συστήματος Reuters (Reuters Insider Screen), (ii) δια δελτίου τύπου προς Ειδησεογραφική Υπηρεσία (Notifying News Service) και (iii) με την υποβολή ανακοινώσεως στα Συστήματα Εκκαθάρισης για διαβίβασή της στους Αμέσως Συμμετέχοντες. Αντίγραφα κάθε τέτοιας ανακοινώσεως, δελτίου τύπου και δηλώσεων μπορούν να παραληφθούν επίσης από τον Εκπρόσωπο Αποδοχής, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου παρατίθενται ακολούθως. Δύνανται να υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις σε ανακοινώσεις που διαβιβάζονται μέσω των Συστημάτων Εκκαθάρισης και οι Κάτοχοι Τίτλων παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον Εκπρόσωπο Αποδοχής για τις σχετικές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της Πρότασης. Περαιτέρω, οι Κάτοχοι Τίτλων δύνανται να επικοινωνούν με τους Συνδιαχειριστές για πληροφορίες, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται ακολούθως.

    * Δείτε δεξιά, στη στήλη "Σχετικά Αρχεία", το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ