Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT ανακοινώνει ότι η θυγατρική της στην Πολωνία, Totolotek, έλαβε 6ετή άδεια από το πολωνικό υπουργείο Οικονομικών για τη διοργάνωση και διεξαγωγή στοιχήματος μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με την άδεια, η Totolotek θα προσφέρει στους παίκτες της χώρας αθλητικό στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης και αμοιβαίο στοίχημα επί αθλητικών γεγονότων μέσω διαδικτύου, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να εισάγει και Ζωντανό Στοίχημα (Live Betting).
Ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Managing Director Europe/North Africa του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι που θα προσφέρουμε στους παίκτες στην Πολωνία νέους τρόπους συμμετοχής σε συναρπαστικά παιχνίδια στοιχήματος. Η είσοδός μας στην πολωνική αγορά στοιχήματος μέσω διαδικτύου αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να αξιοποιούμε τα νέα κανάλια πώλησης και να εισάγουμε νέους τρόπους παιχνιδιού, ώστε να ικανοποιούμε τις εξελισσόμενες προτιμήσεις και συνήθειες των παικτών, ιδιαίτερα των νεότερων γενεών. Η εμπειρία μας στη διοργάνωση και διεξαγωγή στοιχήματος διεθνώς, η τεχνογνωσία μας, όσον αφορά στα διαδραστικά τυχερά παιχνίδια, καθώς και η μακρά παρουσία μας στην πολωνική αγορά εγγυώνται ότι θα αυξήσουμε περαιτέρω το μερίδιο αγοράς μας στην Πολωνία και θα ενισχύσουμε τις πωλήσεις μας.”
H Totolotek θα αξιοποιήσει την πρωτοποριακή τεχνολογία αιχμής της INTRALOT για την ανάπτυξη των νέων δραστηριοτήτων διοργάνωσης και διεξαγωγής στοιχήματος μέσω διαδικτύου, οι οποίες αναμένονται να ξεκινήσουν το 4ο τρίμηνο του 2013 και θα συμπληρώσουν τις επιτυχημένες επίγειες δραστηριότητες της εταιρείας στην Πολωνία.
H Totolotek, εταιρεία με μεγάλη ιστορία στην πολωνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, λειτουργεί στη χώρα με την παρούσα μορφή της από το 1992. Το 2005 ενδυνάμωσε την θέση της στην πολωνική αγορά, όταν εξαγοράσθηκε από την INTRALOT, κατορθώνοντας να γίνει ηγέτιδα δύναμη της πολωνικής αγοράς στοιχήματος με περίπου 400 σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα. Η ανάπτυξη της Totolotek έχει οδηγήσει στη δημιουργία και τη διατήρηση περισσότερων από 1.000 θέσεων εργασίας με συνεισφορά στον Κρατικό Προϋπολογισμό και σε αθλητικούς οργανισμούς που ξεπερνά τα €9 εκατ. ετησίως.
-
08:25 Πολυμελής αντιπροσωπεία της Ρωσίας στην Αίγυπτο
-
08:22 Βάντεφουλ: Θέλουμε στενότερη συνεργασία Γερμανίας - Βολιβίας για λίθιο και σπάνιες γαίες
-
08:20 Τα Εμιράτα δεν θα συμμετάσχουν στη δύναμη σταθεροποίησης της Γάζας "χωρίς σαφές πλαίσιο"
-
08:15 Ρωσία: Κατερρίφθησαν 71 drones της Ουκρανίας
-
08:11 Το Ισραήλ παρέλαβε τη σορό του υπολοχαγού Γκόλντιν, πεσόντα στη Γάζα το 2014
-
08:06 ΗΠΑ: Ανοίγει ο δρόμος για τον τερματισμό του shutdown - Συμφωνία στη Γερουσία με συμμετοχή Δημοκρατικών
-
08:00 Gregy: Ένα βήμα πιο κοντά η ηλεκτρική "γέφυρα" Ελλάδας - Αιγύπτου
-
07:50 Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
07:46 Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
07:42 Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν αναδρομικά από την προσαύξηση στις επικουρικές συντάξεις λόγω υψηλών εισφορών
-
Μουντρούχα τέχνη
-
Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
Η Τεχνητή Νοημοσύνη κηρύσσει πόλεμο στους υπαλλήλους - και δεν θα έχει καλή κατάληξη
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity"
-
Ξανά σαρίκια και κελεμπίες;
-
ΕΑΒ: Κλείνει τον κύκλο των Phantom και εισέρχεται σε νέα προγράμματα και συνεργασίες
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος. Και οι χρεοκοπίες του(ς)
-
Θα σώσει ή θα "γκρεμίσει" τη Νέα Υόρκη ο φόρος Μαμντάνι για τους εκατομμυριούχους;
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες"
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (11)
-
Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος. Και οι χρεοκοπίες του(ς) (3)
-
Το μανιφέστο Σαμαρά με την ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και οι αντιδράσεις (2)
-
Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση (2)
-
Η μάστιγα της λαθρεπιβίβασης στα ΜΜΜ: Από τα λεωφορεία μέχρι τους "ηλεκτρονικούς τζαμπατζήδες" (1)
-
Οι servicers με τις περισσότερες ρυθμίσεις τον Οκτώβριο - Πόσοι γλίτωσαν τελευταία στιγμή τον πλειστηριασμό (1)
-
Ξανά σαρίκια και κελεμπίες; (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ