Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 10-Ιουλ-2013 17:05

    ΕΚΤΕΡ: Γνωστοποίηση για μεταβολή ποσοστού μετόχων

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007, την απόφαση 1/434/03.07.2007 και την εγκύκλιο υπ’ αριθμ. 33/2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως ισχύουν, καθώς και των από 09.07.2013 εντύπων γνωστοποίησης TR-1 της εταιρείας ΑΕΓΕΚ και της ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., ανακοινώνει τα εξής:

    1) Η ΑΕΓΕΚ κατήλθε του ποσοστού 10% των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία. Η   ΑΕΓΕΚ δεν είναι πλέον κάτοχος δικαιωμάτων ψήφου ενώ πριν από την κρίσιμη συναλλαγή κατείχε 1.483.040 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 13,183% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου.

    2) Η ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. υπερέβη το ποσοστό 10% των δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία. Ειδικότερα η ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. κατέχει 1.483.040 δικαιώματα ψήφου στην εταιρεία (ήτοι ποσοστό 13,183% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου).

    Οι ως άνω μεταβολές των δικαιωμάτων ψήφου επήλθαν λόγω σύστασης ενεχύρου υπέρ της ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., επί του συνόλου των μετοχών της εκδότριας που κατείχε η ΑΕΓΕΚ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ