Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με τη παρ.5 του άρθρου 1 του Π.Δ 82/1996, η πρόθεση της να συμμετέχει στις διαδικασίες ανάληψης έργων και προμηθειών του Δημοσίου που εμπίπτουν στις διατάξεις του Άρθρου 8 του Ν.3310/2005, όπως αυτές τροποποιήθηκαν και συμπληρώθηκαν με το Ν.3414/2005 το Π.Δ. 82/1996 ως ισχύει.
Συγκεκριμένα η εταιρεία προτίθεται να συμμετάσχει στον Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό (αρ. διακήρυξης Π 657 /31.05.2013) για την εκτύπωση και βιβλιοδεσία διδακτικών βιβλίων σχολικού έτους 2014 –2015 για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος».
Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 30/07/2013 ή σε περίπτωση αναβολής η νέα ημερομηνία που θα καθορισθεί.
Ως προϋπολογισμός δαπάνης για τον εν λόγω διαγωνισμό ορίζεται το ποσό των 10.274.097,60 ευρω, συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.
Επίσης ανακοινώνεται από την εταιρεία ότι οι ανώνυμες εταιρείες-μέτοχοι της, που οφείλουν σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις του Άρθρου 8 του ν.3310/2005 σε συνδυασμό με το Άρθρο 1 του Π.Δ. 82/96 ως ισχύουν να έχουν ονομαστικοποιήσει τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου, οφείλουν να της παράσχουν τα προβλεπόμενα από τις ανωτέρω διατάξεις στοιχεία , που βεβαιώνουν τη συμμόρφωσή τους με τις διατάξεις αυτές, περί ονομαστικοποίησης των μετοχών τους. Τέλος γνωστοποιούνται και οι προβλεπόμενες στο Άρθρου 2 παρ. 2&3 του Π.Δ. 82/96 κυρώσεις περί στέρησης α) των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου τους στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας μας και β) των κάθε είδους περιουσιακών τους δικαιωμάτων, που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα, μέχρι την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.
-
12:08 Ρωσία μετά τις απειλές Τραμπ: Οι κυρώσεις ποτέ δεν θα μας αναγκάσουν να αλλάξουμε πορεία
-
12:04 Αδ. Γεωργιάδης: Από το 2026 θα ενταχθούν στην κατηγορία για βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές
-
12:02 Η DKG Development ολοκλήρωσε έργα ανακατασκευής στο Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου
-
11:58 Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα θέλει να μειώσει φόρους - Είναι πλέον από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της ΕΕ
-
11:50 Καλάβρυτα: Συνελήφθη ηγούμενος μονής που προσπάθησε να πουλήσει 17 βυζαντινές εικόνες
-
11:50 ΕΚΤ: Τέλος οι μειώσεις επιτοκίων; Πέντε ερωτήματα που απασχολούν τις αγορές εν όψει της συνεδρίασης της Πέμπτης
-
11:36 Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
11:36 Ιαπωνία: Πρώην ΥΠΕΞ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μετά την παραίτηση του Σιγκέρου Ισίμπα
-
11:32 Γερμανία: 10 δισ. για σειρήνες και καταφύγια
-
11:29 Πολωνία: Συνοριοφύλακες βρήκαν θραύσματα από drone κοντά στα σύνορα με τη Λευκορωσία
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Το φορολογικό σύστημα ακυρώνει την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (47)
-
Και πάλι όλοι μαζί (11)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (8)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (7)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (7)
-
Πέντε νεκροί και πολλοί τραυματίες από τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ (4)
-
Live η εξειδίκευση των μέτρων της ΔΕΘ - Κ. Πιερρακάκης: Μεταρρύθμιση για δημογραφικό και μεσαία τάξη - Κατάργηση προσωπικής διαφοράς και φοροελαφρύνσεις (4)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (4)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (4)
-
Όλα για την πολιτική... (4)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
