Συνεχης ενημερωση
Στις 28-6-2013 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας κατά την οποία συμμετείχαν 14 μέτοχοι κομιστές 56.426.876 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου, δηλαδή ποσοστό 65,056% και συνεπώς η Γενική Συνέλευση βρισκόταν σε νόμιμη απαρτία για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Η Γενική Συνέλευση με την ως άνω απαρτία, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Ενέκριναν παμψηφεί (100,00% υπέρ) την ετήσια Οικονομική Έκθεση της εταιρικής χρήσης 01/01/2012 - 31/12/2012 στην οποία περιλαμβάνονται οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 01/01/2012 - 31/12/2012 (Εταιρικές και Ενοποιημένες), μετά των σχετικών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή.
2. Απήλλαξαν παμψηφεί (100,00% υπέρ) τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01/01/2012 – 31/12/2012.
3. Ενέκριναν παμψηφεί (100,00% υπέρ) τις αμοιβές που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις παρασχεθείσες εντός της χρήσης 2012 πραγματικές υπηρεσίες τους στην Εταιρεία.
4. Ενέκριναν παμψηφεί (100,00% υπέρ) την αμοιβή της ελεγκτικής εταιρείας BDO Ελλάς Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών με Αριθμό Μητρώου Σ.Ο.Ε.Λ. 153 για τον διενεργηθέντα τακτικό και φορολογικό έλεγχο της Εταιρικής Χρήσης (01/01/2012-31/12/2012).
5. Εξέλεξαν παμψηφεί (100,00% υπέρ) την προταθείσα Ελεγκτική Εταιρεία BDO Ελλάς Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών με Αριθμό Μητρώου Σ.Ο.Ε.Λ. 153 για την Εταιρική Χρήση 01-01/2013-31/12/2013.
6. Εξέλεξαν παμψηφεί (100,00% υπέρ) τα ίδια μέλη ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου η θητεία του οποίου θα είναι τριετής και συγκεκριμένα τα ακόλουθα πρόσωπα:
i. Γεώργιο Αποστολόπουλο, οικονομολόγο, εκτελεστικό Μέλος.
ii. Χρήστο Αποστολόπουλο, οικονομολόγο, εκτελεστικό Μέλος.
iii. Bασίλειο Αποστολόπουλο, οικονομολόγο, εκτελεστικό Μέλος.
iv. Κωνσταντίνο Παμπούκη, Ομότιμο Καθηγητή Εμπορικού Δικαίου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μέλος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό.
v. Βασίλειο Τουντόπουλο, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μέλος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό.
vi. Dr.Jochen Guenter Paul Schmidt, ανώτατο στέλεχος επιχειρήσεων, Μέλος μη εκτελεστικό και
vii. Νικόλαο Κορίτσα, Δικηγόρο Αθηνών, Μέλος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό.
7. Εξέλεξαν παμψηφεί (100,00% υπέρ) ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ.1 ν.3693/2008, τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Παμπούκη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρο αυτής, τον Καθηγητή κ. Βασίλη Τουντόπουλο, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και τον Δικηγόρο Αθηνών κ. Νικόλαο Κορίτσα, ομοίως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
8. Ενέκριναν παμψηφεί (100,00% υπέρ) την τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 19 του Καταστατικού ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη διακριτική ευχέρεια της αποκλειστικώς αρμοδίας για την εκλογή του Γενικής Συνέλευσης, να αποτελείται από πέντε (5) έως εννέα (9) μέλη. Μετά την έγκριση από τη Γενική Συνέλευση τροποποιείται το άρθρο 19 παρ. 1 του Καταστατικού ως προς τον αριθμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων στο τηλέφωνο 210.68.62.454 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
-
23:35 Ρούτε: "Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ - Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες εντός της Συμμαχίας"
-
23:24 Οι φόβοι του AI χτύπησαν ξανά την Wall Street - Γκρεμίστηκε 2% ο Nasdaq
-
23:20 Βίντεο της CIA στο YouTube με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους στην Κίνα
-
23:10 "Απασφάλισε" η Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ζητά με SMS στον Μ. Χρυσοχοΐδη να "παραιτήσει" τον Άδ. Γεωργιάδη ή να παραιτηθεί
-
22:33 Μέλη του ΝΑΤΟ υπόσχονται στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο μέσω του μηχανισμού PURL
-
22:17 Κατρακύλησαν 3% οι τιμές του πετρελαίου
-
22:11 Ιταλία: Πέντε μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Casapound καταδικάστηκαν για επανασύσταση του φασιστικού κόμματος
-
22:06 e-ΕΦΚΑ: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ΑΠΔ κοινών επιχειρήσεων
-
21:57 Μακρόν: Προέχει η προετοιμασία των Ευρωπαίων για τον διάλογο με τον Πούτιν
-
21:49 Βυθίστηκαν χρυσός και ασήμι καθώς μετριάζονται οι προσδοκίες για τα επιτόκια
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε
-
JP Morgan: Σχεδόν όλοι οι οίκοι θα αναβαθμίσουν την Ελλάδα στις Ανεπτυγμένες Αγορές το 2026 – Ποιες ελληνικές μετοχές θα πάρουν το "χρυσό" εισιτήριο
-
Πώς προκύπτει το σενάριο των €3 – Οι αριθμοί πίσω από την αποτίμηση
-
Φιντάν στους FT: Οι ΗΠΑ "πρόθυμες" να ανεχθούν κάποιο βαθμό εμπλουτισμού ουρανίου από το Ιράν
-
Goldman Sachs: Στις 2.500 μονάδες βλέπει τον Γενικό Δείκτη, εκτοξεύει τις τιμές-στόχους για τις τράπεζες
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος;
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940
-
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αισθάνομαι ντροπή για την εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Τουρκία
-
Τουρισμός: Τι δείχνουν τα early bookings για τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ
-
Πώς η Ευρώπη είναι εξαρτημένη από τις ΗΠΑ (62)
-
Η "έκρηξη" των smart lockers στην Ελλάδα: 5.500 σημεία και 330.000 θυρίδες - Μάχη επενδύσεων και μεριδίων (47)
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε (45)
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940 (26)
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος; (23)
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ (15)
-
Κάτω από το 1% οι μισθωτοί που μπήκαν στο 13ωρο – Πόσες επιχειρήσεις εφάρμοσαν το 6ημερο (15)
-
Το σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα για άρση του casus belli και η δήλωση Ερντογάν για "ακανθώδη ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν" (10)
-
Ζαχάροβα: Ρώσος πολιτικός και διπλωμάτης ο "Ιβάν Καποδίστριας" - Πατριωτική υπηρεσία ότι εξελέγη κυβερνήτης της Ελλάδας (9)
-
Γ. Στουρνάρας: Στην Τράπεζα Αττικής γίνονταν περίεργα πράγματα - Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγε το ΣΔΟΕ στη γυναίκα μου (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ