Συνεχης ενημερωση
Η ανώνυμη εταιρία ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την 25η Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της στην οποία συμμετείχαν τέσσερις (4) μέτοχοι εκπροσωπώντας το 51,356% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας (3.659.233 επί συνόλου 7.125.216 μετοχών).
Η συνέλευση βρισκόταν σε απαρτία, αποφάσισε έγκυρα και ενέκρινε τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Θέμα 1ο. Η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί τις Οικονομικές Καταστάσεις, τις εκθέσεις του Δ.Σ. και των ελεγκτών για την εταιρική χρήση 01/01/2012 έως 31/12/2012.
Θέμα 2ο. Εγκρίθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί οι καταβληθείσες αμοιβές προς στα μέλη του Δ.Σ. και προεγκρίθηκαν ομόφωνα οι αμοιβές για την περίοδο 01/07/2013-30/06/2014.
Θέμα 3ο. Απαλλάχθηκαν ομόφωνα και παμψηφεί τα μέλη του Δ.Σ. και ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της χρήσης 2012.
Θέμα 4ο. Εκλέχθηκε ομόφωνα και παμψηφεί η ελεγκτική εταιρία BAKERTILLY HELLAS A.E. με τακτικό ορκωτό ελεγκτή τον Κο Νιάρχο Βασίλειο του Αντωνίου (ΑΜ/ΣΟΕΛ30521) και αναπληρωματικό τον Κο Αχινιώτη Χριστόφορο του Ιωάννη (ΑΜ/ΣΟΕΛ35961) για τον έλεγχο της χρήσης 2013.
Θέμα 5ο. Επικυρώθηκε ομόφωνα και παμψηφεί η υπ’ αριθμόν 618/25.10.2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία, ύστερα από παραίτηση του Δ/ντος Συμβούλου κ. Ντέγιαν Λάμκοβιτς έγινε αντικατάσταση αυτού από τον κ. Κυριάκο Κιουτσούκουστα ως Μέλος του Δ.Σ. και εγκρίθηκαν επίσης ομόφωνα και παμψηφεί όλες οι πράξεις του Δ.Σ. από την ημερομηνία παραίτησης και αντικατάστασης έως και σήμερα.
Θέμα 6ο. Αποφασίστηκε με ψήφους 3.659.233 ήτοι παμψηφεί η έγκριση της πώλησης ακινήτων της επί των οδών Αμύντα και Καράνου στην πόλη της Καβάλας στην ΚΡΕ.ΚΑ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε. σε εύλογο χρονικό διάστημα και εξουσιοδοτεί το Δ.Σ. να καθορίσει το χρόνο και το τίμημα πώλησης καθώς και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Θέμα 7ο. Δε λήφθηκαν αποφάσεις.
-
16:49 Μικτή εικόνα στη Wall Street
-
16:46 Η επίθεση στην Ιερουσαλήμ πυροδοτεί νέα ένταση
-
16:43 Δίκτυο Vodafone 5G: Πιο γρήγορο, πιο ισχυρό και πιο σταθερό από ποτέ
-
16:43 Μερτς: Η Ευρώπη να αναπροσαρμόσει τα συμφέροντά της σε σχέση με τις ΗΠΑ, χωρίς ψευτονοσταλγίες
-
16:39 Ψήφος εμπιστοσύνης - Μπαϊρού: Η Γαλλία δεν έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό εδώ και 51 χρόνια
-
16:24 Μαρίν Λεπέν: Τον Ιανουάριο η εκδίκαση της έφεσης - Στο τραπέζι το πολιτικό της μέλλον
-
16:20 Τι συζήτησε ο Γ. Γεραπετρίτης με τον Γενικό Διευθυντή του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Λιβύης
-
16:17 Snappi: Η Πρώτη Ελληνική Neobank με άδεια από την ΕΚΤ είναι εδώ
-
16:12 Η Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" διοργανώνει την 4η ΠΟΡΕΙΑ ευαισθητοποίησης και συμπόρευσης με τους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο.
-
16:08 Κομισιόν: Κάνει απολογισμό του έργου της στην τρέχουσα θητεία της - Οι δύο αναφορές στην Ελλάδα
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (82)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (29)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (21)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (15)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (12)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (12)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες (11)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (10)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
