Συνεχης ενημερωση
Κατόπιν της από 30-5-2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «SPACE HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» (SPACE HELLAS A.E.) στην 27η Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της έδρας αυτής στην Αγία Παρασκευή (Λ. Μεσογείων αριθμός 312,) την 28η Ιουνίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 πμ να συζητήσουν και να λάβουν αποφάσεις επί των ακολούθων θεμάτων της ημερησίας διάταξης:
Θέμα 1ο: Υποβολή και έγκριση της ετήσιας οικονομικής έκθεσης, των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και συνοπτικών οικονομικών στοιχείων και πληροφοριών (στοιχεία ισολογισμού, στοιχεία κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσης, στοιχεία κατάστασης μεταβολών καθαρής θέσης χρήσης, στοιχεία κατάστασης ταμειακών ροών χρήσης, πρόσθετα στοιχεία και πληροφορίες), εταιρείας και ομίλου χρήσεως από 1/1/2012 – 31/12/2012 της έκθεσης διαχείρισης και πρόσθετης έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου επί των οικονομικών καταστάσεων και υποβολή έκθεσης ελεγκτών.
Θέμα 2ο: Έγκριση διάθεσης αποτελεσμάτων.
Θέμα 3ο: Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη διαχείριση της χρήσεως 1/1/2012 – 31/12/2012
Θέμα 4ο: Έγκριση καταβληθεισών αμοιβών και αποζημιώσεων των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την εταιρική χρήση από 1/1/2012 έως 31/12/2012 και προέγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων για την εταιρική χρήση από 1/1/2013ως 31/12/2013
Θέμα 5ο: Εκλογή ενός (1) τακτικού και ενός (1) αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτού για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας και του ομίλου της χρήσεως 1/1/2013-31/12/2013 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.
Θέμα 6ο: Έγκριση όλων των συμβάσεων της εταιρείας της χρήσης 1/1/2012 – 31/12/2012.
Θέμα 7ο: Διάφορες ανακοινώσεις.
Ι. Μέτοχοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην τακτική γενική συνέλευση.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην τακτική γενική συνέλευση έχουν όσοι εμφανίζονται ως μέτοχοι της SPACE HELLAS A.E. (φυσικά και νομικά πρόσωπα) στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης Διακανονισμού και Καταχώρησης» (ΕΧΑΕ), κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της τακτικής γενικής συνέλευσης (ημερομηνία καταγραφής: Κυριακή 23 Ιουνίου 2013), Η απόδειξη μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης της «ΕΧΑΕ» ή εναλλακτικά με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της εταιρείας με τα αρχεία της «ΕΧΑΕ». Η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή ηλεκτρονική πιστοποίηση πρέπει να περιέλθει στην εταιρία το αργότερο την τρίτη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνέλευσης (:25 Ιουνίου 2013). Έναντι της εταιρίας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην τακτική γενική συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την ως άνω ημερομηνία καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του κ.ν. 2190/1920, οι μέτοχοι μετέχουν στην τακτική γενική συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.
Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην ημερομηνία καταγραφής όπως αυτή ορίζεται ανωτέρω και στην οικεία τακτική γενική συνέλευση.
Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης, όλες οι πληροφορίες, τα έντυπα και σχέδια που προβλέπονται στο άρθρο 27 παρ. 3 του κ.ν. 2190/1920, διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της εταιρίας στη διεύθυνση www.space.gr και σε έγχαρτη μορφή στα γραφεία της εταιρίας Λ. Μεσογείων αρ. 312, Αγ. Παρασκευή Αττικής (Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων).
-
22:50 Άνοδος άνω του 1% για το πετρέλαιο εν μέσω αυξημένων γεωπολιτικών ανησυχιών
-
22:37 Ένταση στη συνάντηση Στάρμερ-Χέρτζογκ: Ειπώθηκαν σκληρά πράγματα, λέει ο Ισραηλινός πρόεδρος
-
22:24 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί εναντίον του ακροδεξιού πολιτικού ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα
-
22:05 Σ. Φάμελλος από ΔΕΘ: To όραμα και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα
-
21:48 Κοντά στα ιστορικά υψηλά ο χρυσός με το βλέμμα στα επιτόκια της Fed
-
21:47 Πρωθυπουργός Κατάρ: "Κρατική τρομοκρατία" η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Θα υπάρξει απάντηση
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (183)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (41)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (11)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
