Συνεχης ενημερωση
Η MIG ανακοινώνει ότι εν συνεχεία της προσφυγής της στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας με την οποία διεκδικεί το ποσό των 828 εκατ. Ευρώ πλέον ζημιών από την επένδυσή της στην ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, η κρατική πλέον τράπεζα κατέθεσε αγωγή εις βάρος της στα Κυπριακά Δικαστήρια για ποσό άνω των 2 εκατομμυρίων Ευρώ «επιφυλασσόμενη να προσδιορίσει τους ισχυρισμούς και τη ζημία της σε μεταγενέστερο χρόνο».
Η αγωγή αυτή εναντίον της MIG, η οποία κατετέθη στα αναρμόδια Κυπριακά δικαστήρια και όχι στα Ελληνικά, παρόλο που η MIG είναι Ελληνική εταιρεία εδρεύουσα στην Ελλάδα και εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, είναι πλήρης νομικών αυθαιρεσιών και ακροβασιών, με προφανή στόχο την άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας έναντι της νόμιμης απαίτησης της MIG που θα κριθεί από το αρμόδιο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο.
Η MIG θεωρεί ότι η αγωγή εις βάρος της δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή, ενώ αντίθετα θεωρεί ότι το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο θα αποδεχθεί την δική της προσφυγή.
-
18:36 Μυτιληναίος: Το 1 δισ. EBITDA είναι πλέον baseline – Οι νέοι στόχοι και η επόμενη μέρα της Metlen
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
18:19 ΔΙΚΤΥΟ: Working Breakfast για την "Επέλαση της Ακροδεξιάς, γιατί στη Γαλλία"
-
18:16 Vidavo: Από 12/9 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ
-
18:14 Γενικό μπλακ-άουτ στην Κούβα - Το πέμπτο μέσα σε έναν μήνα
-
18:11 Intralot: Διευκρινήσεις και οδηγίες για την προτεινόμενη αμοιβή παραστάσεως €40 ανά ομολογία
-
17:57 Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ακινήτου της Reds στις Γούρνες από τη θυγατρική της Dimand
-
17:54 Λιθουανία: Πυρκαγιά και έκρηξη σε τρένο που μετέφερε LPG
-
17:50 Στις φλόγες εστιατόριο στο κέντρο του Παρισιού εν μέσω των διαδηλώσεων "Ας μπλοκάρουμε τα πάντα"
-
17:45 Η ανακοίνωση της Helleniq Energy για τον διαγωνισμό της Κρήτης
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Η Μόσχα αρνείται ότι σχεδίαζε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Η Μόσχα αρνείται ότι σχεδίαζε επίθεση (162)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (39)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (6)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
