Συνεχης ενημερωση
Στα πλαίσια του Ν.3340/2005 καθώς και του άρθρου 2 της απόφασης 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενημερώνουμε το επενδυτικό κοινό και τους μετόχους μας, ότι, όπως γνωστοποίησε η μέτοχος ΔΑΦΝΟΣ HOLDING ΑΕ η μεταβίβαση ποσοστού 18,5067% των μετοχών της Elbisco από την ως άνω μέτοχο στην ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς και οι επιμέρους συμφωνίες που περιλαμβάνονται στο από 30-06-2006 Memorandum οf Understanding (ΜΟU), όπως αναφέρει η Elbisco με σχετική γνωστοποίηση.
Στα πλαίσια της επεξεργασίας των όρων της συμφωνίας για την υλοποίησή της, διαπιστώθηκαν ουσιαστικές διαφορές στην προσέγγιση σχετικά με τις τακτικές και τα μέσα που θα ακολουθούνταν στην πορεία της συνεργασίας για την υλοποίηση της συμφωνίας και την επίτευξη των στρατηγικών στόχων.
Περαιτέρω η εταιρία ΔΑΦΝΟΣ HOLDING ΑΕ γνωστοποίησε ότι θα προβεί σήμερα, 17-10-2006, στην επαναγορά 669.000 κοινών ανώνυμων μετοχών της ELBISCO ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,4933% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, που είχαν αγορασθεί από την ΕΛΓΕΚΑ στις 10-07-2006 στα πλαίσια της ως άνω συμφωνίας (MOU).
Στα πλαίσια της επεξεργασίας των όρων της συμφωνίας για την υλοποίησή της, διαπιστώθηκαν ουσιαστικές διαφορές στην προσέγγιση σχετικά με τις τακτικές και τα μέσα που θα ακολουθούνταν στην πορεία της συνεργασίας για την υλοποίηση της συμφωνίας και την επίτευξη των στρατηγικών στόχων.
Περαιτέρω η εταιρία ΔΑΦΝΟΣ HOLDING ΑΕ γνωστοποίησε ότι θα προβεί σήμερα, 17-10-2006, στην επαναγορά 669.000 κοινών ανώνυμων μετοχών της ELBISCO ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΕ, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,4933% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας, που είχαν αγορασθεί από την ΕΛΓΕΚΑ στις 10-07-2006 στα πλαίσια της ως άνω συμφωνίας (MOU).
-
12:11 Πολωνία: Συνελήφθη φοιτητής για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά
-
12:11 Πετρέλαιο: Kάτω από τα 60 δολάρια το brent
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (34)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (5)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (3)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ