Συνεχης ενημερωση
Στα πλαίσια των διατάξεων του άρθρου 10 παρ. 1 του Ν. 3340/2008 και του άρθρου 2 παρ. β της απόφασης 3/347/12-07-2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της εταιρία "ELGEKA (CYPRUS) LTD" προχώρησε σήμερα Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013, στην κατάθεση του ποσού των 200.008 ευρώ, προκειμένου να καλύψει την πλειοψηφική συμμετοχή της στη νεοσυσταθείσα εταιρία με την επωνυμία «Elgeka AG» με έδρα το Αμβούργο Γερμανίας.
Το Ονομαστικό Μετοχικό Κεφάλαιο της νέας εταιρίας ανέρχεται σε 50.000 ευρώ διαιρούμενο σε 50.000 μετοχές ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ εκάστη, ενώ παράλληλα λόγω της έκδοσης των ως άνω μετοχών υπέρ το άρτιο υπήρχε υποχρέωση επιπλέον συνεισφοράς των συμμετεχόντων μετόχων, συνολικού ύψους 350.000 ευρώ, η οποία καλύπτεται αναλογικά κατά το ποσοστό συμμετοχής των μετόχων της. Το ποσοστό συμμετοχής της "ELGEKA (CYPRUS) LTD" στην εν λόγω εταιρία ανέρχεται σε 50% συν μία (1) μετοχή, ήτοι 25.001 μετοχές.
Το αντικείμενο δραστηριότητας της νέας εταιρίας θα είναι μεταξύ άλλων η αγορά, πώληση, προώθηση και διακίνηση διαφόρων προϊόντων-τροφίμων Private Label και κάθε φύσεως καταναλωτικών αγαθών, καθώς και ομοίων προϊόντων κυρίως μεσογειακής παραγωγής ή προελεύσεως κυρίως στο εσωτερικό της Γερμανικής, Αυστριακής και Ελβετικής αγοράς, η εκτέλεση προγραμμάτων διανομής για τη μεταφορά των παραπάνω προϊόντων σε σημεία λιανικής, χονδρικής πώλησης και σε εταιρίες τροφοδοσίας και παραγωγής γευμάτων, η εμπορική αντιπροσώπευση καθώς και η παροχή υπηρεσιών εμπορικών σημάτων και συμβάσεων δικαιόχρησης.
-
00:14 Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ζητούν πέντε χώρες μετά τις εξελίξεις στην Πολωνία
-
00:05 Κοινοί λογαριασμοί και καταμερισμός τόκων μεταξύ συνδικαιούχων: Φορολογικές συνέπειες και κίνδυνος άτυπης δωρεάς
-
00:05 Τα drones του Πούτιν στην Πολωνία στοχεύουν τη βούληση του ΝΑΤΟ να υπερασπιστεί την Ουκρανία
-
00:05 Το χάσμα μεταξύ τιμής και αξίας θα κλείσει. Ώρα για δράση
-
00:04 Ηγεσία χωρίς βεβαιότητες
-
00:04 Νέος αναπτυξιακός νόμος: Οι ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η σημασία της σωστής καθοδήγησης
-
00:02 Φεύγει το Ταμείο Ανάκαμψης και αρχίζουν οι κάμψεις...;
-
00:01 Το ελληνικό χρέος έως το 2040
-
10/09 Παραβίαση του πολωνικού εναέριου χώρου: Η αινιγματική ανάρτηση Τραμπ για τη Ρωσία και η αντίδραση του ΝΑΤΟ
-
10/09 Μακρόν: Επικοινωνία με Τραμπ για Μέση Ανατολή και Ρωσία
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι οικογένειες Πλακιά ζητούν κακουργηματικές διώξεις σε όλους όσοι θεωρούνται υπεύθυνοι
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (192)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (42)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (42)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (23)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (15)
-
ΗΠΑ: Νεκρός από πυροβολισμό ο Τσάρλι Κερκ, πολιτικός ακτιβιστής και υποστηρικτής του Τραμπ (14)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (14)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
