Συνεχης ενημερωση
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης των κοινών μετοχών των εταιριών "ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΣΟΝ, ΚΑΛΤΣΩΝ, ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ, ΝΗΜΑΤΩΝ,ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ" και "SPRIDER STORES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ - ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ", από σήμερα 2 Απριλίου 2013.
Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, δεν διασφαλίζεται και απειλείται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εταιριών, καθώς ο τύπος της έκθεσης ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών-λογιστών στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις τους είναι «Αδυναμία έκφρασης γνώμης» και επομένως η αναστολή είναι αναγκαία για την προστασία των επενδυτών.
Οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις των εταιριών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Χ.Α. στη διεύθυνση www.athex.gr.
-
09:06 Το... μανιφέστο Τσίπρα από την Πάτρα την ώρα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός
-
09:05 doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
08:51 Πρωθυπουργός Αυστραλίας για το αντισημιτικό μακελειό στο Σίδνεϊ: Κίνητρο μοιάζει να ήταν "η ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους"
-
08:50 Μεξικό: Δέκα νεκροί στη συντριβή μικρού επιβατικού αεροσκάφους
-
08:46 Εκτός λειτουργίας τμήμα στη Γραμμή 3 του Μετρό – Ουρές από κόσμο
-
08:42 Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό
-
08:40 Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
08:34 ΥΠΕΘΟ - ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 25/2/2026 για τις δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
-
08:32 Πιέσεις στην Ασία, με το βλέμμα σε αποτιμήσεις AI, μάκρο ΗΠΑ και Bank of Japan
-
08:25 Γαλλία: Δύο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν;
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Μεγάλη άνοδος στο μισθολογικό κόστος - Πτώση στις κενές θέσεις εργασίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (14)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (5)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (3)
-
Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό (1)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (1)
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ