Συνεχης ενημερωση
Σε συμμόρφωση με τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 2 της απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς υπ’ αριθ. 3/347/12.07.2005, η εταιρία ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι λόγω της δύσκολης εγχώριας οικονομικής συγκυρίας που πλήττει κατεξοχήν την οικοδομική δραστηριότητα, των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επηρεάζουν τις κύριες εξαγωγικές αγορές (Βαλκάνια) και με στόχο την προσαρμογή της παραγωγής στη χαμηλή ζήτηση προϊόντων οικοδομικού χάλυβα, η θυγατρική ΣΟΒΕΛ Α.Ε., σε συνεννόηση με τους εργαζομένους της, προβαίνει σε προσωρινή αναστολή της παραγωγικής λειτουργίας του εργοστασίου στον Αλμυρό Μαγνησίας για το μήνα Μάρτιο.
Οι πωλήσεις των προϊόντων θα συνεχιστούν κανονικά κατά την περίοδο αναστολής της λειτουργίας του εργοστασίου για την εξυπηρέτηση των πελατών, όπως και η προμήθεια πρώτων υλών (scrap), με στόχο να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο από τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2013.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εργοστάσιο της ΣΟΒΕΛ έχουν επενδυθεί περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ την τελευταία τετραετία και ότι σχεδιάζονται πρόσθετες νέες επενδύσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του.
Η παραπάνω κίνηση δε θα επηρεάσει τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας ΣΟΒΕΛ και κατ΄ επέκταση του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ, καθώς η εταιρία συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της απρόσκοπτα.
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
11:21 ΟΗΕ-Κυπριακό: Μια νέα άτυπη διάσκεψη 5+1 πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη
-
11:21 Cetracore-Jetoil: Αιφνιδιαστική αναστολή λειτουργίας της εταιρείας λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας
-
11:11 Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι πήρε τον "έλεγχο" της πόλης Κουπιάνσκ
-
11:07 Χρηματιστήριο: Συγκρατημένη υποχώρηση με ενδείξεις profit taking
-
11:05 ΔΥΠΑ: Από την Τετάρτη η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και δώρου Χριστουγέννων
-
10:47 ΟΠΑΠ: Μετοχές αξίας 4 εκατ. ευρώ αγόρασε η Allwyn τη Δευτέρα
-
10:47 Aktor: Η ενέργεια στο επίκεντρο των νέων επενδύσεων του ομίλου
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (27)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (15)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (9)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (4)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή τουλάχιστον 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ