Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 12-Φεβ-2013 15:05

    Revoil: Σχολιασμός δημοσιεύματος

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η Εταιρία ΡΕΒΟΪΛ Α.Ε.Ε.Π. με αφορμή δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί σήμερα 12/2/2013 σε  ειδησεογραφική ιστοσελίδα και περιέχει δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου κου Γεώργιου Ρούσσου, σχολιάζει τα ακόλουθα:

    Η πρόσφατα συσταθείσα με νέα επωνυμία και σκοπό θυγατρική εταιρεία «ΡΕΒΟΙΛ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΑ Α.Ε.» έχει αιτηθεί στους αρμόδιους φορείς και αναμένει την άδεια εμπορίας βιοκαυσίμων.

    Με την έκδοση της άδειας η εταιρεία σκοπεύει να συμμετάσχει στην κατανομή των βιοκαυσίμων για το 2013 υποβάλλοντας φάκελο στο αρμόδιο Υπουργείο. Η εταιρεία εξετάζει την εισαγωγή βιοκαυσίμων από το εξωτερικό τα οποία θα κατευθύνονται στην Ελληνική αγορά με αγοραστές τα δύο διυλιστήρια.

    Σε ότι αφορά τον κλάδο πετρελαιοειδών η μητρική εταιρεία, στα πλαίσια του ετήσιου επενδυτικού της σχεδιασμού ο οποίος αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τις  εκάστοτε συνθήκες που θα επικρατούν στην αγορά, σχεδιάζει για το 2013 το άνοιγμα 25 περίπου νέων πρατηρίων.

    Η ΡΕΒΟΪΛ θα προχωρήσει στην ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και των αρμόδιων αρχών όταν υπάρξουν νέες εξελίξεις.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ