Συνεχης ενημερωση
Σε συνέχεια των από 02.08.2012 και 26.10.2012 ανακοινώσεών της, η εταιρεία Forthnet A.E. (στο εξής και η «Forthnet») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό πως οι μη αποκλειστικές συζητήσεις οι οποίες έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους μήνες με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας ενοποίησης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων δεν έχουν τελεσφορήσει και ανακοινώνει τη λήξη αυτών.
H Forthnet εξακολουθεί την οργανική της ανάπτυξη βασισμένη στην ηγετική της θέση στην παροχή συνδυασμένων τηλεπικοινωνιακών και συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών.
Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται κατ’ επιταγή των διατάξεων του Ν. 3340/2005 και των σχετικών εκτελεστικών αποφάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και των οικείων διατάξεων του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
H Forthnet εξακολουθεί την οργανική της ανάπτυξη βασισμένη στην ηγετική της θέση στην παροχή συνδυασμένων τηλεπικοινωνιακών και συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών.
Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται κατ’ επιταγή των διατάξεων του Ν. 3340/2005 και των σχετικών εκτελεστικών αποφάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και των οικείων διατάξεων του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
-
21:00 ΑΑΔΕ: Yπογραφή συμφωνίας Ελλάδας – Αλβανίας για τους "Πράσινους Διαδρόμους"
-
20:59 Κέρδη στις ευρωαγορές μετά τις αποφάσεις των Κεντρικών Τραπεζών
-
20:57 Η Λευκορωσία κοντά σε μεγάλη συμφωνία για αποκατάσταση σχέσεων με τις ΗΠΑ, δηλώνει ο Λουκασένκο
-
20:52 Φινλανδία: Το ακροδεξιό κόμμα Finns Party επέπληξε δύο βουλευτές του για ρατσιστικό σκάνδαλο
-
20:45 Επίσκεψη Μ. Χρυσοχοϊδη στην Τουρκία: Τι συζήτησε για την αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος
-
20:38 Ιταλία: Αίτημα να αναβληθεί η υπογραφή της συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου με τη Mercosur
-
20:27 ΗΠΑ: Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Βόρεια Καρολίνα
-
20:18 Γαλλία: Έρευνες για δικαστική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται η υπουργός Πολιτισμού Ντατί
-
20:10 Κυρώσεις ΗΠΑ σε ακόμη δύο δικαστές του ΔΠΔ για έρευνες σε βάρος του Ισραήλ
-
20:02 Σύνοδος Κορυφής ΕΕ: Στόχος μια συμφωνία έως το τέλος του 2026 για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω
-
Milliyet: Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ετοιμάζουν 2.500 στρατιώτες εναντίον της Τουρκίας
-
EBITDA €60+ εκατ., κεφαλαιοποίηση €155 εκατ. — Η εξίσωση δεν βγαίνει
-
Κ. Πιερρακάκης για ΕΛΤΑ: Στο σχέδιο δεν προβλέπεται κλείσιμο, προβλέπεται μετασχηματισμός καταστημάτων
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι
-
Mere: Η αθόρυβη επέκταση των ρωσικών σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο
-
Ν. Ανδρουλάκης: Απαράδεκτη η πρόταση της Κομισιόν για μείωση των κονδυλίων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία
-
Σε ποιον ανήκει ο Μάνος Χατζηδάκις
-
Προϋπολογισμός 2026, ευκαιρία ή παγίδα; (82)
-
"Ώρα μηδέν" για το δάνειο της ΕΕ στο Κίεβο - Μπορεί η Ουκρανία να "επιβιώσει" χωρίς τα ρωσικά assets; (29)
-
Τουσκ: Οι ηγέτες της ΕΕ συμφώνησαν να εργαστούν για τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για δάνειο προς την Ουκρανία (16)
-
Διάγγελμα Τραμπ: Έρχεται οικονομικό "μπουμ" που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος- Κληρονόμησα ένα χάος, τώρα το διορθώνω (15)
-
Η τρικυμία για το ενδεχόμενο κόμμα "Καρυστιανού" και ο πολιτικός "έρωτας" Καραχάλιου που έγινε μίσος (14)
-
Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες - Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες την Παρασκευή, ανοίγουν τα διόδια το ΣΚ - Τι θα γίνει τα Χριστούγεννα (11)
-
ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν διπλάσιοι οι θάνατοι σε σχέση με τις γεννήσεις το 2024 (11)
-
Φον ντερ Λάιεν: Δεν αποχωρώ από τη Σύνοδο Κορυφής χωρίς συμφωνία για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας - Υποστηρίζω πλήρως το Βέλγιο (11)
-
"Ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ": Μειωτικοί χαρακτηρισμοί κάτω απ’ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο (11)
-
Έρχονται μειώσεις φόρων για τις επιχειρήσεις – Ποια μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ