Συνεχης ενημερωση
Στην Πρώτη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank που πραγματοποιήθηκε την 26.1.2013 και ώρα 10.00, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου 2.745 Μέτοχοι, εκπροσωπούντες 144.745.798 κοινές, ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, άυλες μετοχές, επί συνόλου 734.269.648 μετοχών, εκ των οποίων 534.269.648 είναι κοινές, ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, άυλες μετοχές, ήτοι ποσοστό 27,09% του ψηφίζοντος μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης.
Θέμα 1ο:
Έκδοση υπό της Τραπέζης, και διά ιδιωτικής τοποθετήσεως διάθεση προς το ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής
Σταθερότητος, κατ’ εφαρμογή (μεταξύ άλλων) του ν. 3864/2010 και της Π.Υ.Σ. 38/2012, μη εξασφαλισμένων, αορίστου διαρκείας και μειωμένης κατατάξεως, ομολογιών συνολικού ποσού κεφαλαίου έως Ευρώ 2.000 εκατ., καταβλητέου υπό του Ταμείου διά εισφοράς εις είδος χρηματοοικονομικών μέσων κυριότητος αυτού, υπό αίρεση μετατρεψίμων δε σε κοινές μετά δικαιώματος ψήφου μετοχές εκδόσεως της Τραπέζης και υπό της τελευταίας εξαγορασίμων. Παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τραπέζης για την κατάρτιση συμφωνιών επί των ειδικότερων όρων του υπόψη ομολογιακού δανείου, ως και για την διενέργεια των αναγκαίων πράξεων προς έκδοση και διάθεση των ομολογιών αυτού.
Ελάχιστη Απαιτούμενη Απαρτία: 50% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της “Alpha Τράπεζα Α.Ε.” (η “Τράπεζα”).
Επιτευχθείσα Απαρτία: 27,09% του συνόλου των κοινών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών εκδόσεως της Τραπέζης.
Η συζήτηση επί του θέματος αυτού ανεβλήθη καθόσον η Συνέλευση δεν διέθετε την απαιτούμενη απαρτία για τη συζήτησή του. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί κατά την Δεύτερη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10:00, στην Αθήνα, στο Κεντρικό Κτήριο της Τραπέζης, οδός Σταδίου 40.
-
00:05 Η Τεχνητή Νοημοσύνη κηρύσσει πόλεμο στους υπαλλήλους - και δεν θα έχει καλή κατάληξη
-
00:05 Μουντρούχα τέχνη
-
00:05 Ιστορικό εννεάμηνο για τις τραπεζικές κυρίες
-
00:04 Παλιοί και επόμενοι στο ελληνικό κράτος. Και οι χρεοκοπίες του(ς)
-
00:03 Η οπλοκατοχή δεν είναι λύση
-
00:02 Ξανά σαρίκια και κελεμπίες;
-
00:01 Ιωάννης Αλεξόπουλος: Πώς μπορεί να µειωθεί δραστικά η πολυπλοκότητα και το κόστος των διαστηµικών αποστολών
-
00:01 Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity"
-
09/11 Βέλγιο: Εντοπίστηκαν 3 drones πάνω από τον πυρηνικό σταθμό Doel
-
09/11 Όρμπαν: Η Ουγγαρία σύναψε συμφωνία "οικονομικής ασπίδας" με την Ουάσινγκτον
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια
-
Πλειστηριασμοί: Εβδομάδα με Καρούζο, Έδραση - Ψαλλίδας, βιομηχανικά ακίνητα και ξενοδοχεία
-
Η Ελλάδα στο top 10 των προορισμών που θέλουν να επισκεφτούν οι Ευρωπαίοι το χειμώνα
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού"
-
Νέα ρεκόρ στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Στο ιστορικό υψηλό των 5,7 δισ. ευρώ εκτιμώνται τα μερίσματα των εισηγμένων
-
Ξεκινά ο οδικός άξονας "Ιωάννινα – Κακαβιά"
-
Ορθάνοιχτο ενδεχόμενο για νέο κόμμα από Α. Σαμαρά - "Η ΝΔ έχει μεταλλαχθεί και πλέον δεν αρέσει" (47)
-
Τι σημαίνει σε χρήμα μια επιτυχής γεώτρηση στο Ιόνιο 2 που συμμετέχει η ExxonMobil - Πιθανά έσοδα άνω των 65 δισ. ευρώ (41)
-
Εισόδημα 305 ευρώ το μήνα δηλώνουν οι μισοί ελεύθεροι επαγγελματίες (33)
-
CNN: Σχεδόν αναπόφευκτη πια η πτώση του Ποκρόφσκ στους Ρώσους (20)
-
Στις 3 η συνέντευξη του Α. Σαμαρά στον Αντέννα: "Ο Κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Νέα Δημοκρατία σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα (19)
-
Χρησμοί και παρασκήνιο για το "κόμμα Καρυστιανού" (15)
-
Βορίζια: Από ζήλια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η βόμβα των Καργάκηδων - Θεωρούν τα εντάλματα σύλληψης... τίτλους τιμής (11)
-
Συγκοινωνίες Αθήνας: Ταλαιπωρία με άδεια τιμόνια και μισό εκατομμύριο χαμένα δρομολόγια (11)
-
Αλλαγή πίστας για την Ελλάδα το νέο δόγμα "Peace & Prosperity" (8)
-
Βρετανία: Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του BBC μετά τις επικρίσεις για "μονταζιέρα" σε ομιλία του Τραμπ (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ