Συνεχης ενημερωση
Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 11/1/2013 κατά την οποία παρευρέθηκαν 9 μέτοχοι και εκπροσωπήθηκε το 80,64% των μετόχων αποφάσισε παμψηφεί και ομοφώνως τα εξής:
1) την συμπλήρωση της από 30 Ιουνίου 2011 απόφασης της τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας όσον αφορά το 4ο θέμα ως εξής:
«Θέμα 4ο: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αφορολόγητων αποθεματικών με αύξηση της ονομαστικής τιμής της μετοχής, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.
Αποφασίζεται ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά € 773.437,50 με κεφαλαιοποίηση φορολογηθέντος αποθεματικού που προέρχεται από αφορολόγητο αποθεματικό του Ν.2601/98 με αύξηση της ονομαστικής τιμής της μετοχής κατά € 0,10. Η αύξηση του κεφαλαίου πραγματοποιείται για κάλυψη ιδίων κεφαλαίων λόγω επένδυσης ενταγμένης στον αναπτυξιακό Ν.3299/04 (απ. Υπ.Αν.9104/ΔΒΕ944/5/5/2006-ΦΕΚ108/26/5/2006). Το συνολικό κεφάλαιο πλέον θα ανέρχεται σε € 7.734.375,00 διαιρούμενο σε 7.734.375 μετοχές, ονομαστικής αξίας € 1,00 εκάστη. Το ως άνω ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου €773.437,50 δεν μπορεί να διανεμηθεί πριν την παρέλευση πενταετίας από την ολοκλήρωση και έναρξη παραγωγικής λειτουργίας της επένδυσης». Όσον αφορά την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού ισχύει η από 30 Ιουνίου 2011 απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας ως έχει.
2) Την επεξήγηση και έγκριση της από 19 Ιουλίου 2011 απόφασης του Δ.Σ όσον αφορά το 2ο θέμα ως εξής:
«Θέμα: Κάλυψη ιδίων κεφαλαίων επένδυσης Ν. 3299/04 από ειδικό φορολογηθέν αποθεματικό.
Ποσόν € 1.051.644,30 πιστωμένο στο λογαριασμό 41.04.00 «Ειδικό φορολογηθέν αποθεματικό Ν. 3299/04», το οποίο προέρχεται από κέρδη προηγουμένων χρήσεων, να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για κάλυψη ιδίων κεφαλαίων επένδυσης ενταγμένης στο Ν. 3299/04 (Αρ. Πρωτ. 9104/ΔΒΕ 944/Ν.3299/04). Το ποσό αυτό θα παραμείνει δεσμευμένο χωρίς να διανεμηθεί πριν την παρέλευση πενταετίας από την ολοκλήρωση και έναρξη παραγωγικής λειτουργίας της επένδυσης».
-
16:40 Reuters για δάνεια σε ελβετικό φράγκο: "Θέμα ημερών" οι ανακοινώσεις - Κούρεμα 15-50% βάσει εισοδηματικών κριτηρίων
-
16:30 Τραμπ κατά BBC: Αγωγή-μαμούθ 10 δισ. δολαρίων
-
16:28 Κ. Χατζηδάκης: Το "κενό χρηματοδότησης" που παρουσιάζουν κάποιοι για την μετά το Ταμείο Ανάκαμψης περίοδο δεν ισχύει
-
16:06 Για πρώτη φορά ύστερα από 35 χρόνια, μια πτήση ευρωπαϊκού αερομεταφορέα προσγειώθηκε στη Βαγδάτη
-
16:01 Visa: 20% περισσότεροι Έλληνες ταξίδεψαν στο εξωτερικό το εννεάμηνο Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2025
-
15:56 Υστέρηση στις μεταρρυθμίσεις της Έκθεσης Πισσαρίδη για το κράτος και τον ανταγωνισμό
-
15:47 ΗΠΑ: Σημαντική άνοδος της ανεργίας στο 4,6% τον Νοέμβριο
-
15:44 Ζελένσκι: Τα δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία είναι καίριας σημασίας για την Ουκρανία
-
15:40 Προϋπολογισμός 2026- Δ. Νατσιός: Η ερήμωση της υπαίθρου συνιστά εθνική απειλή
-
15:35 Δίκη Χρυσής Αυγής: "Η δολοφονία Φύσσα ήταν εκτέλεση, επιτέλεση ενός έργου"
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (80)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (41)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (25)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (21)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (14)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (14)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (12)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ