18:08 18/09
Noval Property: Ανακοίνωση έναρξης προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών
Εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης η 22.09.2025 και ανώτατο όριο τις 400.000 μετοχές για μέγιστο συνολικό ποσό μέχρι € 1.650.000.
Η «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ», σε συνέχεια της από 14.12.2012 Ανακοίνωσής της για την ενεργοποίηση της διαδικασίας άσκησης του δικαιώματός της προαίρεσης (put option) για την πώληση του 49% των μετοχών της Intracom Telecom προς στην JSC Sitronics, ανακοινώνει ότι το τίμημα πώλησης των μετοχών αυτών προβλέπεται ότι θα καθορίζεται από ανεξάρτητο αποτιμητή.
Στην περίπτωση που ο ανεξάρτητος αποτιμητής καθορίσει ότι το τίμημα των μετοχών αυτών υπολείπεται του ποσού των ευρώ 160,000,000 που είχε αναφερθεί στην από 25.06.2008 σχετική Ανακοίνωση της Εταιρίας, είναι στη διακριτική ευχέρεια αυτής η αποδοχή ή μη αποδοχή του, ορισθέντος από τον ανεξάρτητο αποτιμητή, ποσού.
Η Εταιρία θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό μόλις υπάρξουν εξελίξεις επί της ως άνω διαδικασίας, εντός των πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας.