Συνεχης ενημερωση
Ο Όμιλος INTRALOT ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του 9μηνου του 2012, το οποίο έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2012.
Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου INTRALOT το 9μηνο 2012 ανήλθε στo €1 δισ., σημειώνοντας αύξηση 16,9% συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) έφτασαν τα €117εκατ., ενισχυμένα κατά 4,3% σε σχέση με το 9μηνο 2011. Τα κέρδη προ φόρων (ΕΒΤ) διαμορφώθηκαν στα €32,6 εκατ. από €33 εκατ. το περυσινό 9μηνο. Τα προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων μετά από διαγραφές, προμήθειες, κλπ. έφθασαν τα €35,5 εκατ.
Οι Λειτουργικές Ταμειακές Ροές αυξήθηκαν κατά 39% στο 9μηνο του 2012. Ο καθαρός δανεισμός έφθασε την αντίστοιχη περίοδο τα €402,5 εκατ., επηρεασμένος κυρίως από την ανανέωση της άδειας τυχερών παιχνιδιών στη Μάλτα.
Αναφορικά στη μητρική εταιρεία, ο κύκλος εργασιών στο 9μηνο αυξήθηκε κατά 6,8% φθάνοντας τα €101,8 εκατ.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν στα €16,5 εκατ. από €5,1 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2011.
Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: “Η INTRALOT συνέχισε την αύξηση των εσόδων και κερδών της, παρά την αρνητική επιρροή του αθλητικού στοιχήματος στις διεθνείς μας δραστηριότητες στο Γ΄ τρίμηνο του 2012.
Ο Όμιλος INTRALOT βρίσκεται στη διαδικασία υλοποίησης τριών πολύ σημαντικών έργων: δύο έργα βιντεολόττο στη Βικτώρια της Αυστραλίας και στο Οχάιο των ΗΠΑ, καθώς και το μεγάλο έργο αθλητικού στοιχήματος στη Γερμανία. Σύντομα θα αναπτυχθούν πλήρως και τα τρία, γεγονός που αναμένεται να ενισχύσει την κερδοφορία της Εταιρείας.
Επιπλέον, οι λειτουργικές ταμειακές ροές αυξήθηκαν εντυπωσιακά σε ποσοστό 40% κατά τη διάρκεια του 9μήνου του 2012, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για περαιτέρω βελτίωσή τους. Όσον αφορά την ικανότητα χρηματοδότησης του Ομίλου, αξίζει να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση της ανανέωσης της άδειας στη Μάλτα πραγματοποιήθηκε από ίδιους πόρους της θυγατρικής, μέσω των διαθέσιμων ιδίων κεφαλαίων, καθώς και μέσω τοπικής χρηματοδότησης.
Η INTRALOT παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην ελληνική, την ευρωπαϊκή και άλλες αγορές, και συμμετέχει επιλεκτικά σε όσες ευκαιρίες παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα, συνεχίζει την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με νέα προϊόντα και υπηρεσίες στις αγορές που δραστηριοποιείται ήδη, όπως με τα νέα παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης (social gaming).”
-
08:45 Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: "Πράγματα λιγότερο σοβαρά που γίνονται στο σπίτι, τα λένε εγκλήματα"
-
08:41 Μεικτές τάσεις στην Ασία εν αναμονή Fed και διαδόχου Ισίμπα στην Ιαπωνία
-
08:40 Νορβηγία: Προς δεύτερη θητεία οδεύει ο πρωθυπουργός Γκαρ Στέρε - Η συμμαχία των Εργατικών κερδίζει τις εκλογές
-
08:36 Ένας νεκρός στο Σότσι της Ρωσίας σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
-
08:33 Κάλεσμα Σι στην ΕΕ για εμβάθυνση της συνεργασίας με την Κίνα - "Ολοένα και πιο περίπλοκη η παγκόσμια κατάσταση"
-
08:28 ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξαπολύει αστυνομική επιχείρηση στο Σικάγο κατά της παράνομης μετανάστευσης
-
08:26 Συρία: Εκρήξεις κοντά σε Χομς και Λατάκκεια - Αναφορές για ισραηλινά πλήγματα
-
08:24 Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων
-
08:18 Σεισμός στην Εύβοια: Νύχτα αγωνίας μετά τα 5,2 Ρίχτερ - Ευθ. Λέκκας: "Η περιοχή δεν δίνει μεγάλες δονήσεις"
-
08:13 Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας - Ιδιαίτερα αισθητός στην Αττική
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (11)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (4)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (1)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (1)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (1)
-
Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο" (1)
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
