Συνεχης ενημερωση
Στην έγκριση ομολογιακού δανείου ύψους διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε η Β' Επαναληπτική Συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της εταιρείας Intralot που συνεδρίασε στις 22 Σεπτεμβρίου 2006.
Επίσης, εγκρίθηκε η κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων. Επίσης, αποφασίστηκε το ύψος του δανείου να ανέλθει έως του ποσού των διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (€ 200.000.000).
Η διάρκεια του Δανείου θα είναι επτά (7) έτη.
Ειδικότερα, το δικαίωμα μετατροπής να δύναται να ασκηθεί εντός προθεσμίας, που θα άρχεται με την παρέλευση της 41ης ημερολογιακής ημέρας από την έκδοση του Δανείου και θα λήγει έξι ημερολογιακές ημέρες πριν από τη λήξη του Δανείου, ενώ θα ασκείται είτε ανά πάσα εργάσιμη ημέρα εντός της ως άνω προθεσμίας, είτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τα οποία όμως δεν δύναται να υπερβαίνουν τον ένα ημερολογιακό μήνα.
Προσδιορίστηκε το εύρος του λόγου μετατροπής των εκδοθησομένων στα πλαίσια του Δανείου ομολογιών σε μετοχές της εταιρείας ως ακολούθως: κατώτατο όριο, ένας τίτλος που θα ενσωματώνει ονομαστικές ομολογίες συνολικής ονομαστικής αξίας Ευρώ 50.000, θα μετατρέπεται σε 1500 κοινές μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας και ανώτατο όριο, ένας τίτλος που θα ενσωματώνει ονομαστικές ομολογίες, συνολικής ονομαστικής αξίας Ευρώ 50.000, θα μετατρέπεται σε 2500 κοινές μετά ψήφου μετοχές της Εταιρείας.
Παρασχέθηκε εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για να καθορίσει τους ειδικότερους και λοιπούς αναγκαίους όρους της έκδοσης, σύναψης, οργάνωσης, διάθεσης και εν γένει λειτουργίας του Δανείου
Επίσης, αποφασίσθηκε η τροποποίηση όρων του Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρείας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παράγραφο 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, το οποίο εγκρίθηκε με απόφαση της από 4.5.2005 Α΄ Επαναληπτικής Συνεδρίασης της από 20.04.2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.
Επικαιροποιήθηκε το πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρείας (stock options) σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παράγραφο 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως αυτό εγκρίθηκε και ισχύει με απόφαση της από 4.5.2005 Α΄ Επαναληπτικής Συνεδρίασης της από 20.04.2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας και συγκεκριμένα αποφασίστηκε η αναπροσαρμογή των προς διάθεση δικαιωμάτων μέχρι τα 2.400.000 ή το 3% του συνολικού αριθμού των μετοχών της Εταιρείας, συνολικά κατά την διάρκεια του προγράμματος, και η τιμή άσκησης εκάστου δικαιώματος σε 10 Ευρώ, ώστε αυτά να ανταποκρίνονται στον νέο, κατόπιν της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου αυτής, διπλάσιο αριθμό μετοχών της Εταιρείας.
Επίσης, αποφασίστηκε η διανομή για το πρώτο έτος του προγράμματος έως 1.000.000 δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρείας. Το πρόγραμμα κατά τους λοιπούς όρους του ισχύει όπως αυτό εγκρίθηκε με απόφαση της από 4.5.2005 Α΄ Επαναληπτικής Συνεδρίασης της από 20.04.2005 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας
Επίσης εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. της εταιρείας να καταρτίσει ή/και να τροποποιήσει τον σχετικό κανονισμό του προγράμματος stock options και να ρυθμίσει κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια σχετικά με το πρόγραμμα.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
