Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρία με την επωνυμία Ανώνυμος Γενική Εταιρία Τσιμέντων ΗΡΑΚΛΗΣ κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 19 παρ. 2 του Ν. 3556/2007 και ενόψει της σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012, στην έδρα της εταιρείας (Παιανία Αττικής, 19,3 χμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, Κτίριο Lafarge - Α7 Συγκροτήματος Γραφείων), ανακοινώνει ότι προτίθεται να τροποποιήσει το άρθρο 4 του Καταστατικού της, συνεπεία της προτεινομένης μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου της κατά το ποσό των 69.661.052,86 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά το ποσό των 0,98 ευρώ η κάθε μία (από 2,68 ευρώ σε 1,70 ευρώ) και ισόποση καταβολή του στους μετόχους.
Μετά τη λήψη της απόφασης επί του ως άνω θέματος προτείνεται να προστεθεί νέο εδάφιο στο άρθρο 4 παρ. Ι του καταστατικού της Εταιρίας, το περιεχόμενο του οποίου προτείνεται να έχει ως εξής:
(…) Κατόπιν της αποφάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 27ης Αυγούστου 2012 μειώθηκε το Μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρίας κατά 69.661.052,86 ευρώ με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών από 2,68 ευρώ σε 1,70 ευρώ ανά μετοχή και καταβολή στους μετόχους τοις μετρητοίς 0,98 ευρώ ανά μετοχή. Κατόπιν αυτού το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται στο ποσό των 120.840.601,90 ευρώ, διαιρεμένο σε 71.082.707 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,70 ευρώ η κάθε μία. (…)
-
17:25 Οι πιο κερδοφόρες ομάδες στον κόσμο το 2026
-
17:24 Νταγκ Μπέργκαμ: Η αναβίωση της πετρελαϊκής βιομηχανίας της Βενεζουέλας δεν θα βασιστεί σε χρηματοδότηση των ΗΠΑ
-
17:08 Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ χορηγεί στη Συρία 722 εκατ. δολάρια για την ανάκαμψη και την ανθρωπιστική βοήθεια
-
16:59 Ορκίστηκε ο νέος Μουφτής Διδυμοτείχου
-
16:58 Τουσκ: Ανησυχώ πολύ για τις δηλώσεις Τραμπ σχετικά με τη Γροιλανδία - Η Πολωνία είναι εξαιρετικά πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ
-
16:54 Κύπρος - Πρώτες δηλώσεις Ν. Χριστοδουλίδη μετά τον σάλο για το βίντεο: "Όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές"
-
16:51 Ανοδικά η Wall με "οδηγό" τις αμυντικές μετοχές και τα στεγαστικά ομόλογα
-
16:43 Το Σάββατο η πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΔ - Αφορμή η συμπλήρωση 10 ετών ηγεσίας Κ. Μητσοτάκη
-
16:32 Σε τροχιά αποκλιμάκωσης οι αγροτικές κινητοποιήσεις - Στην Αθήνα την Τρίτη οι αγρότες με τον Πρωθυπουργό
-
16:28 Alpha Bank: Στο 29,79% το ποσοστό της UniCredit
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Αεροπορικές εταιρείες σε Ντουμπάι, Τουρκία και Κατάρ ακυρώνουν πτήσεις προς το Ιράν
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (100)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (51)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (50)
-
ΕΕ: "Πράσινο φως" για τη συμφωνία Mercosur, παρά τις αντιστάσεις - Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της μετά από 25 χρόνια συνομιλιών (25)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (17)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (13)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Δημοσκόπηση GPO: Εκλογική ζημιά σε Νάτσιο, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο και ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ένα κόμμα Καρυστιανού (11)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (10)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ