Συνεχης ενημερωση
Σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ.3 του Ν. 3556/2007, η Μ.Ι.ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ? ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ (στο εξής «η Εκδότρια Εταιρεία») γνωστοποιεί ότι η τράπεζα EFG Eurobank Ergasias AE, ατομικά και για λογαριασμό της Private Financial Holdings Limited (PFHL), την ενημέρωσε, ότι δεν υφίσταται απόκτηση ή διάθεση από τον άμεσο κάτοχο δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια Εταιρεία, αλλά ότι οι εταιρείες, Private Financial Holdings Limited (PFHL), EFG European Financial Group Limited, European Financial Group EFG (Luxembourg) S.A., EFG Consolidated Holdings S.A. και GPS Growth Equities S.A. έπαυσαν να είναι έμμεσα κάτοχοι δικαιωμάτων ψήφου την 23.7.2012.
Ο Μοναδικός Άμεσος Μέτοχος, επίσης, ενημέρωσε ότι ακόμη κατέχει το ίδιο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου, όπως αυτό είχε προηγουμένως γνωστοποιηθεί, στις 18.10.2011 και συγκεκριμένα ότι τόσο στις 18.10.2011 όσο και την 23.7.2012 κατέχει 33.983.555 μετοχές, 33.983.555 δικαιώματα ψήφου και ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 10,524%.
Ακόμη, η εταιρεία PFΗL γνωστοποιεί ότι στις 23.7.2012, οι εταιρείες, Private Financial Holdings Limited (PFHL), EFG European Financial Group Limited, European Financial Group EFG (Luxembourg) S.A., EFG Consolidated Holdings S.A. και GPS Growth Equities S.A. έπαυσαν να είναι μητρικές εταιρείες του Μοναδικoύ Άμεσου Μέτοχου και κατά συνέπεια, οι εν λόγω εταιρείες, δεν κατέχουν, πλέον, δικαιώματα ψήφου στην Eκδότρια Eταιρεία. Συγκεκριμένα ότι πριν από την 23.7.2012 η PFHL κατείχε εμμέσως 33.983.555 μετοχές, 33.983.555 δικαιώματα ψήφου και ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 10,524% και ότι την 23.7.2010 κατείχε μηδέν μετοχές, μηδέν δικαιώματα ψήφου και μηδενικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου.
Για την ανωτέρω μεταβολή υποβλήθηκε την 30.7.2012 στην Εταιρία μας, αντίγραφο του ΕΝΤΥΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ TR-1 που απεστάλη από την ΤΡΑΠΕΖΑ EFG Eurobank Ergasias AE ατομικά και για λογαριασμό της Private Financial Holdings Limited (PFLL).
-
16:58 Νεπάλ: Ο πρόεδρος καλεί σε "αυτοσυγκράτηση" έπειτα από βίαιες διαδηλώσεις
-
16:53 Κ. Πιερρακάκης: Μηδενικός φόρος για εισόδημα έως 20.000 ευρώ σε πολύτεκνους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες
-
16:51 Κρητική μαφία: Απολογούνται οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης
-
16:44 Ουγγαρία: 10ετής συμφωνία με τη Shell για το φυσικό αέριο ενώ η ΕΕ ετοιμάζεται να σταματήσει τις προμήθειες από τη Ρωσία
-
16:43 Ήπιες μεταβολές στη Wall με το βλέμμα στα στοιχεία για την απασχόληση
-
16:32 Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ
-
16:24 Θ. Πλεύρης: Το νέο μεταναστευτικό ν/σ δεν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη πάρει υπηκοότητα
-
16:15 Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Ντόχα: Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF - Σφοδρή καταδίκη από Κατάρ
-
16:15 Παραιτήθηκε επίσημα ο Φρανσουά Μπαϊρού
-
16:11 Ισπανία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα των Iσραηλινών υπουργών Μπεν-Γκβιρ και Σμότριχ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (61)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (37)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (15)
-
Τουλάχιστον 21 άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (11)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (9)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
