Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 16-Ιουλ-2012 18:07

  Paperpack: Ανακοίνωση

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρεία «ΠΕΪΠΕΡΠΑΚ ? ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» με διακριτικό τίτλο «PAPERPACK ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε.», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 19/06/2012 η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, μεταξύ των άλλων θεμάτων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού της τίτλου σε «ΠΕΪΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» και «PAPERPACK Α.Β.Ε.Ε.» αντίστοιχα. 

  Για τις σχέσεις της εταιρείας με την αλλοδαπή η επωνυμία της θα είναι «PAPERPACK PRINTING, BOX ? MANUFACTURING AND PAPER PACKAGING INDUSTRIAL S.A.» και ο διακριτικός της τίτλος θα είναι «PAPERPACK S.A.». 

  Το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. Κ2-4400/27-6-2012 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρίας. 

  Το Χρηματιστήριο Αθηνών στη συνεδρίασή του της Παρασκευής 13/07/2012 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση. 

  Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρίας, ορίζεται ότι από την Παρασκευή 20/07/2012, η επωνυμία της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ΠΕΪΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» και ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «PAPERPACK Α.Β.Ε.Ε.». 

  Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ.2102846800, κα Άννα Ραφαηλίδη). 
   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020