Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 16-Ιουλ-2012 11:29

    Cyclon: Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σύμφωνα με το άρθρο 19, παρ. 2 του Ν. 3556/2007 η CYCLON ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παραθέτει τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του καταστατικού της που αφορούν τα θέματα 1 και 2 της ημερήσιας διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, που θα πραγματοποιηθεί την 25η Ιουλίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας στον Ασπρόπυργο Αττικής (Λεωφ. Μεγαρίδος 124).


    Άρθρο 20. Σύνθεση και θητεία Διοικητικού Συμβουλίου

    Το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορά σε τροποποιήσεις του άρθρου 20 παράγραφος 1 του καταστατικού της εταιρείας, ότι η εταιρεία διοικείται και εκπροσωπείται από το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται από την Γενική Συνέλευση των μετόχων και απαρτίζεται από έξι (6) μέλη και προσθήκη της παραγράφου 5, ότι η μέτοχος της εταιρείας, «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.», υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι κυρία μετοχών, εκπροσωπούντων ποσοστό τουλάχιστον 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, δικαιούται να διορίσει το 1/3 των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18 του Κ.Ν. 2190/1920.

    Άρθρο 25. Αντιπροσώπευση μελών – απαρτία – πλειοψηφία

    Το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορά σε προσθήκη στο άρθρο 25 του καταστατικού της εταιρείας στο οποίο προστίθεται η παράγραφος 4 ,ώστε να προβλέπεται ότι για την λήψη αποφάσεως από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τα κατωτέρω θέματα απαιτείται ηυξημένη απαρτία και πλειοψηφία των 5/6 των μελών του :

    Έγκριση επιχειρηματικού προγράμματος (business plan) της εταιρείας ή του ετήσιου προϋπολογισμού (budget) για το επόμενο οικονομικό έτος,
    Διορισμός του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας,
    επέκταση του αντικειμένου της εταιρείας σε καινούργιες δραστηριότητες,
    εξαγορά άλλων εταιρειών και
    πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων αξίας μεγαλύτερης των πέντε εκατομμυρίων ευρώ (5.000.000 €).

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ