Παρασκευή, 13-Ιουλ-2012 17:30

Δελτίο Τύπου Χρηματιστηρίου Αθηνών

H Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

· 37.797.375 δικαιωμάτων προτίμησης επί των μετοχών της εταιρίας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.», που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 1 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 3 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές, σε τιμή διάθεσης μετοχής € 0,80. Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 17η Ιουλίου 2012. Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 19ης Ιουλίου 2012. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 23η Ιουλίου 2012 έως και την 6η Αυγούστου 2012, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 23η Ιουλίου 2012 έως και την 31η Ιουλίου 2012.

· 810.150 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.» που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με εισφορά σε είδος. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 20η Ιουλίου 2012.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

· τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.» λόγω ακύρωσης 5.220.000 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 19η Ιουλίου 2012.

· την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΙΛΥΔΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» από € 0,80 σε € 0,88. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2012.

· τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ» από € 0,48 σε € 0,42 και την επιστροφή του ποσού € 0,06 ανά μετοχή με καταβολή μετρητών στους μετόχους της. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,42 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ορίστηκε η 19η Ιουλίου 2012.

Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 23η Ιουλίου 2012.

· την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας «ΠΕΪΠΕΡΠΑΚ - ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» με διακριτικό τίτλο «PAPERPACK - ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι. Α.Β.Ε.Ε.» σε «ΠΕΪΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ, ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ», και του διακριτικού της τίτλου από «PAPERPACK - ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗΣ Ι.
    Α.Β.Ε.Ε.» σε «PAPERPACK Α.Β.Ε.Ε.» αντίστοιχα, η οποία θα ισχύει από την 20η Ιουλίου 2012.